2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

114 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها خوبید؟

من این ماه دقیقا روزای تخمک گذاری اقدام کردم. روز 22 پریود بتا دادم منفی شد. امروزم که روز 25 پریود هستم بی بی چک گذاشتم منفی شد. چکار کنم نظرتون چیه؟ هنوز چند روز دیگه به موعد پریودم مونده. 

صبر داشته باش

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانما من ماههای قبل و یادم نیس کی پری شدم اما میدونم ک شهریور ۱۰شدم این ماه هم ۱۰ ...بنظرتون چرخم ۳۰روزه اس!!کی برم سونو بدم ک اندازه تخمک و تخمک گذاریم مشخص شه الان هم پریودم 

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  

من تو اقدامم برا بچه دومم.الان حدود ۶ ماهه ولی بی نتیجه🙁.

تازه این ماه شوشو رو بردم ازمایش فهمیدم کم تحرکی اسپرم داره.😷.دکتر براش قرص موللیتی بوست نوشت .بچه ها کیا استفاده کردن از این قرصا😓

روزهای ۱۲ و ۱۱ پریودت برو برا اندازه گیری فولیکول. با سونوی واژینال

هر دو روز باید برم!!! سونو وازینال چی نشون میده!

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  

روز 22 بتا چرا دادی

عین من ماه های اول اقدامم روز26 رفتم آزمایش دادم

آخ آخ

الان یادم میاد میگم چرا اینکارو کردم چرا استرس چرا نگرانی چرادلشوره برا خودم ساختم

20 تا بی بی میخریدم هر زوز میزدم گاهی اوقات روزی 3 تا!!!

الان دیگه بیخایل شد شد متوجه میشم نشد نشد دیگه

که نمیشه برام

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.