2777
2789
عنوان

سلامدوستان میشه متخصص های بی بی چک بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3141 بازدید | 249 پست
ممنونم عزیزم لطف داری،ان شااالله قسمت همه منتظرا بشه

انشاللههههههههههه

هر تاخیری حکمتی پشتشه .خدا رو هزاران بار شکر که بالاخره بعد از اینهمه چش انتظاری دلت روشن شد

حتما خدا قسمت ما رو گذاشته توو بهترین زمانش

توکل ب خدا انشالله همه چش انتظارا به آرزوشون برسن از شکرگذاری و دعای بقیه خدا به منم نظر کنه و یه نی نی سالم و صالح هدیه بده

مبارکت باشه استارتر عزیزم اک شاءالله بسلامتی بغلش بگیری

منم دو روز مونده به موعدم از دوروز پیش هرچی بی بی میذارم درجا هاله میندازه و بعدم رفته رفته پررنگتر میشه ولی منم اصلا باورم نمیشه باردار باشم

فردا صبح میخوام بازم بی بی بذارم از الان دست و پام میلرزه نکنه این یکی منفی شه

خدا کنه منم باردار باشم واسم دعا کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکت باشه استارتر عزیزم اک شاءالله بسلامتی بغلش بگیری منم دو روز مونده به موعدم از دوروز پیش هرچی ...

مرسی عزیزمممم،ممنونم،اگه هاله میندازه حتما بارداری،بزار موعدت بگذره برو ازمایش از الان مبارکت باشه،منم هفته بعدمیرم سونو تشکیل قلب برام دعا کن

خدای من...این روزها دائما متوجه استجابت دعاهایم می‌شوم..شکر من کجا و بزرگی این نعمات کجا؟خدایا باز مثل همیشه شرمنده ام...من کجا و این همه لطف و محبت کجا؟شکر من کجا می‌تواند ذره ای از این نعمت‌های تو را جبران کند؟فرزندم جان مادر....درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا هامصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی ....و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کند قصه ی روزهای تنهاییت تمام می شود یکی می آید که تو،  به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری...خودت را از دفتر اولویت هایِ خودت، داوطلبانه خط می زنی .... بند بند وجودم...یادت بماند که همه ی این ها خستگی دارد ... نگرانی دارد...اما....این حس به همه دنیا می ارزد...با تمام وجودمون منتظرت هستیم کنجد کوچولوی مامان و بابا...خدایا به حق شهدای کربلا دامن همه دوستام و سبز کن
انشاللههههههههههه هر تاخیری حکمتی پشتشه .خدا رو هزاران بار شکر که بالاخره بعد از اینهمه چش انتظاری ...

ان شاالله به حق علی اصغر خدا دامن همه رو سبز کنه،شما هم به زودی مامان شین،دعا میکنم اگه لایق باشم،شما هم برای من دعا کن هفته بعدمیرم سونو تشکیل قلب 

خدای من...این روزها دائما متوجه استجابت دعاهایم می‌شوم..شکر من کجا و بزرگی این نعمات کجا؟خدایا باز مثل همیشه شرمنده ام...من کجا و این همه لطف و محبت کجا؟شکر من کجا می‌تواند ذره ای از این نعمت‌های تو را جبران کند؟فرزندم جان مادر....درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا هامصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی ....و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کند قصه ی روزهای تنهاییت تمام می شود یکی می آید که تو،  به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری...خودت را از دفتر اولویت هایِ خودت، داوطلبانه خط می زنی .... بند بند وجودم...یادت بماند که همه ی این ها خستگی دارد ... نگرانی دارد...اما....این حس به همه دنیا می ارزد...با تمام وجودمون منتظرت هستیم کنجد کوچولوی مامان و بابا...خدایا به حق شهدای کربلا دامن همه دوستام و سبز کن
مرسی عزیزمممم،ممنونم،اگه هاله میندازه حتما بارداری،بزار موعدت بگذره برو ازمایش از الان مبارکت باشه،م ...

هفته دیگه هفته هشتمته؟

حتما هفته هشتم برو که دیگه مطمئن باشی از همه چی

ان شاءالله قلبش ۱۲۰۰ سال بزنه 😍

ان شاالله به حق علی اصغر خدا دامن همه رو سبز کنه،شما هم به زودی مامان شین،دعا میکنم اگه لایق باشم،شم ...

حتما دعا میکنم اگه لایق باشم

اصلا ب خودت استرس نده گلم بسپر به خدا

انشالله همه مراحل رو در پناه خدا بخیری طی  میکنی

مراقب خودتو نی نی نانازت باش خدا برای همدیگه حفظتون کنه ای جااان وای خدااا منم نی نی میخواااااممم

خیلی دوست دارم زودتر حس مادر بودنو تجربه کنم

امیدم ب خداست

هفته دیگه هفته هشتمته؟ حتما هفته هشتم برو که دیگه مطمئن باشی از همه چی ان شاءالله قلبش ۱۲۰۰ سال بز ...

نه هفته هفتمه یکشنبه شروع هفته 7 هست،ان شااالله

سپیده جان وفرشته جان براتون خوشحالم باردارشدید.ان شالله ک بحق امام حسین صدای قلب کوچکولوتونابشنوید. ...

خیییلی ممنون عزیزم من دیروز صدای قلبشو شنیدم این لحظه رو واس  همه منتظرا آرزو میکنم انشالله خدا دامن همه رو سبز کنه 

خیییلی ممنون عزیزم من دیروز صدای قلبشو شنیدم این لحظه رو واس  همه منتظرا آرزو میکنم انشالله خدا ...

خداروشکر.ان شالله بسلامتی به دنیا بیاد.واسه منم دعا کن عزیزم .منتظرم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ
خیییلی ممنون عزیزم من دیروز صدای قلبشو شنیدم این لحظه رو واس  همه منتظرا آرزو میکنم انشالله خدا ...

خداراشکرصدای قلب نی نی راشنیدی ان شالله ک جواب ان تی هم عالیه. سپیده دعام کن   آرزوبه دل ازاین دنیانرم.

😍😘  پسرگلم قدمت مبارک توعشق من وبابایی😘
خداراشکرصدای قلب نی نی راشنیدی ان شالله ک جواب ان تی هم عالیه. سپیده دعام کن    آرزوبه دل ...

عزیزم توکل به خدا کن 

بخدا من دیگه اصلا فکرشو نمی کردم کاملا فراموش کرده بودم تو اقدامم تو اوج ناباوری رخ داد انشالله خدا زود زود سوپرايزت میکنه عزیزم 

سلام دوستان من هنوز ۵روزمونده به پری ام میتونم بیبی چک بگیرم بنظرتون جواب درست میده اخه خیلی استرس دارم میخوام بدونم باردارم یانه هم من هم شوهرم خیلی مشتاقیم..علائم هم دارم سینه هام دردمیکنه ورگ هاش مشخص ترشده وتپش قلبم دارم؟؟

سلام دوستان من هنوز ۵روزمونده به پری ام میتونم بیبی چک بگیرم بنظرتون جواب درست میده اخه خیلی استرس د ...

سلام گلم زوده الان بمون تا موعد پریودت بگذره. اینجوری ممکنه جواب کاذب بهت بده

انشالله که مامان بشی زودی خبرشو بهمون بدی و بقیه رو هم دعا کنی

سلام دوستان من هنوز ۵روزمونده به پری ام میتونم بیبی چک بگیرم بنظرتون جواب درست میده اخه خیلی استرس د ...

عزیزم خیلی زوده اگه باشه هم 99 درصد نشون نمیده یکم صبر داشته باش موعدت بگذرخ بعد بزن ان شااالله مثبته