2777
2789

سلام خانومای گل...امروز رفتم دنبال‌پسرم از مدرسه بیارمش وقتی برمیگشتم شوهر دختر خالمو دیدم که با یه خانوم که دست به دست بودن و آبمیوه میخوردن در حال راه رفتن بودن منو پسرم پشت سرشون بودیم من اصلا حواسم نبود یه دفعه پسرم گفت مامان اون آقاهه عمو آرمین نیست؟؟؟منم مات ومبهوت فقط نگاه میکردم...اینا عاشق ومعشوق بودن...عشقشون زبانزد فامیل بود...لیلی ومجنونی بودن واسه خودشون...دختر خالم بعد از چهار سال و دوتا سقط الان سه ماهه حاملست ...دوست ندارم اصلا توی قضیه ی زن وشوهری دخالت کنم از طرفی میترسم برای دخترخالمو و بچه اتفاقی بیفته...خیلی اعصابم داغونه از سرشب همش شوهرم میگه چته؟؟چرا توی فکری؟؟چیزی شده ؟؟شما بگین جای من بودین چیکار میکردین؟؟؟؟

ماییم ونوای بینوایی بسم الله اگر حریف مایی

من بودم همونجا به آرمین خان تذکر میدادم ولی به زنش نمیگفتم 

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چون کلا سرم درد میکنه برای فهموندن به بقیه برای کار غلطشون ، حتما به مرده میگفتم دیگه از این غلطا نکن..البته به شوهرم میگفتم بش بگه

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀

منم دقیقا شوهر دخترخالمو دیدم تو خیابون با مامانم بعد مامانم یه روز خیلی طبیعی به دخترخالم گفت به نظرت اگر مردی رو ببینیم به زنش خیانت کرده باید به زنش بگیم یا نه؟ دخترخالمم گفت نه خاله اگر بچه داشته باشه نگیم بهتره مامانمم نگفت.... تو هم همین کارو بکن... از خودش اول بپرس غیرمستقیم

من بودم همونجا به آرمین خان تذکر میدادم ولی به زنش نمیگفتم 

اصلا شوکه شده بودم دخترمم توی کالسکه بود بیقراری میکرد......چجوری دلش میاد خیانت کنه بقران دخترخالم خیلی خشگلتر از اون خانومه هست

ماییم ونوای بینوایی بسم الله اگر حریف مایی