2777
2789

بچه ها يه مشكل فكرى برام پيش اومده ميخوام عكسمو بذارم نظر بدين ولى بلد نيستم بعد پاكش كنم ميترسم

آخه يه بار اسكرين شات گذاشتم نتونستم پاك كنم

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیر ۵ دقیقه باید پاک کنی سه نقطه پایین عکسو بزن

من از هموناییم که تو تابستون میگم سرما و زمستونو عشقه                                                                      ولی تو همین سردی های اول پاییز جد و ابادسرمارو ی فحش میکشم   
عکس نذار عزیزم اینجا اصلا امن نیستا خودت میدونی بازم

واقعا؟ آخه اعتماد به نفسم خيلي اومده پايين

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️
برو توی صفحه نینی سایت خودت بعد برو توی قسمت آپلود عکس 

نبود اين

😔😔😔😔 ديگه هيچ جا نميشه نظر پرسيد

برو توی قسمت نینی سایت من 

اونجا سمت راست بالای صفحه سه تا خط مشکی داره اونو بزن اونوقت عکس های من. رو انتخاب کن بعد یه صفحه دیگه باز میشه که توش نوشته آپلود عکس

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم