2777
2789

سلام،،من امروز و فردا موقع تخمک گذاری مه،پنج ماهه ازدواج کردم،،موقع آزاد شدن تخمک که میشه حالت دل ضعفه و همش دلم میگیره میخام گریه کنم احساس تهوع شدید،کمر درد م دارم ،،میخواستم بپرسم برا شماها هم تا حالا اتفاق افتاده؟؟؟

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

منم حال بدی دارم دوس دارم گریه کنم و ب شدت درد دل میشم

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درد دارم تو رحم و تخمدان طبيعيه؟

عاره گلم طبیعیه؛ کیست ندارین؟ 

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

اره این که طبیعیه به خاطر اینکه تخمک داره آزاد میشه،،در واقع فولیکول ت داره تخمک ازاد میکنه،ولی من درد رحم تخمدان که دارم،،او نام باهاش هستن!!

اره این که طبیعیه به خاطر اینکه تخمک داره آزاد میشه،،در واقع فولیکول ت داره تخمک ازاد میکنه،ولی من د ...

يعني الان كه درد دارم داره ازاد ميشه؟

حيوانات داروي من هستند ... دردنيايي كه انسانها بيمارم كردند ...!!!
ماه پيش رفتم سونو نداشتم ممكنه الان داشته باشم؟

فکر نکنم عزیزم

يعني الان كه درد دارم داره ازاد ميشه؟

احتمال زیاد؛ معمولا ۱۴ تا ۱۶ روز بعد پریودی تخمک گذاریه

اره این که طبیعیه به خاطر اینکه تخمک داره آزاد میشه،،در واقع فولیکول ت داره تخمک ازاد میکنه،ولی من د ...

ب خاطر تغییر هورمونهاست؛ طبیعیه گلم

من‌خیلی استرس دارمممم

امروز ۱۴م پری بود...

رابطه داشتم یدفه یکم منی ریخته شد داخل واژنم

سریع پاکش کردم

خیلی میترسم چیکار کنم حامله نشم

اخه تازه دخترم‌ ۵ ماهشه😔

تورامیخواهم برای همه ی عمر

انشاءالله که همین باشه،،آخه رفتم ماه پیش سونو،گفت تنبلی داری،امکان داره تخمک ازاد نشه؟؟؟

ولی من امروز عصر هم ترشح شبیه سفیده تخم مرغ داشتم واز سر شبی علایم دیگه مثل حالت تهوع و ضعف بدن،،و همش دوست دارم گریه کنم!!و درد یکطرفه پایین شکم