یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو این ۱۰ سال باید یه حرکتی میکردی خب یه حرکت اساسی منم تخمدانهام تنبل بود ورزش منظم کردم با ویتا ...
عزیزم شرایطم اجازه نمی داد من باخواهرم جاری هستم ۵ ساله پشت سر هم همش داره آی وی اف انجام می داد و من باید ازش مراقبت می کردم ..بعدش هم در حال دویدن روی تردمیل بودم که زانوم آسیب جدی دید مدتی اصلا نمی تونستم حتی راهم برم واسه همین اینقدر دیر شد دوسال هم که در حال درمان بودم کلی آمپول و قرص فولیهام ۲۱شدن امانتیجه نداد وبه قول دوستان بیخیال بچه شدم که الان بعد از مدتها سونوم این شد
عزیزم من مشکلتون رو خوندم من هم مشکل داشتم پسرم هم متولد85هست خیلی غصه می خورد به خاطر تنهاییش و هر سال که میرفت مشهد فقط همینو از خدا می خواست که یه داداش بهش بده دو ساله پیش یه سقط داشتم تا بالاخره امسال عکس رنگی گرفتم و باردار شدم الان هفته24هستم شما درمانتون رو انجام بدین ونتیجه رو به خدا واگذار کنید خدا به وقتش بهتون بهترین رو میده شک نکنید ولی درمانتون رو با حوصله انجام بدین شما خیلی جوون هستید و فرصتای زیادی دارید همسنای شما خیلیاشون هنوز ازدواج نکردن غصه نخورید من 38سالمه
عزیزم من مشکلتون رو خوندم من هم مشکل داشتم پسرم هم متولد85هست خیلی غصه می خورد به خاطر تنهاییش و هر ...
عزیزم ممنون از پستتون واقعا دلگرم شدم خدا بچه هاتون رو بهتون ببخشه ان شاالله منم روزی مثل شما به کسی امید بدم ...پسر منم متولد ۸۵امسال دیگه می خواستم به طور جدی پیگیری کنم متاسفانه پدرم فوت شد یه کم دلسرد شدم ان شاالله روحیه م بهتر بشه حتما چند وقت دیگه پیش دکتر خوبی می رم ♥️♥️♥️