2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من یه بار سونو دادم فهمیدم تنبلی دارم.من قبل از سونو سرخود ویتاگنوس خوردم.ولی خب میگن عاااالیه ...

از کجا خریدی می شه آدرسش رو بدی ممنون می شم

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔
نتیجه داد برای شما؟

یه ماما هست توی خیام پریناز محمدی میگن عاااالیه.من خانواده شوهرم همه پیشش میرن میگن خوبه.خیلیم شلوغه ها

یه بار به من گفت داروهاتو نخور بیا پیشم تا با دارو گیاهی خوبت کنم

من دیکه نرفتم

کاش یه سربزنی

یه ماما هست توی خیام پریناز محمدی میگن عاااالیه.من خانواده شوهرم همه پیشش میرن میگن خوبه.خیلیم شلوغه ...

آره اتفاقا یکی از دوستام شمارش رو بهم داد ولی ازمنزل ماخیلی دوره یه بار رفتم وحشتناک شلوغ بود کوتاه اومدم 

آره اتفاقا یکی از دوستام شمارش رو بهم داد ولی ازمنزل ماخیلی دوره یه بار رفتم وحشتناک شلوغ بود کوتاه ...

حتما برو.منم میخوام برم حتما پیشش

توکلت بخدا باشه

اولین کاری که میکنی استرسو لزخودت دور کن بیخیال باشی بخدا سریع حامله میشی

حتما برو.منم میخوام برم حتما پیشش توکلت بخدا باشه اولین کاری که میکنی استرسو لزخودت دور کن بیخیال ...

استرس رو که شدیدا دارم... حالا توکل به خدا ان شاالله واسه شمام جواب بده 

فدات مهربونم

ممنون که همدردی کردی عزیزم بخدا داغون شدم ولی الان یه روزنه امید برام پیدا شد ببینم قسمت چی می شه 

تو این ۱۰ سال باید یه حرکتی میکردی خب یه حرکت اساسی منم تخمدانهام تنبل بود ورزش منظم کردم با ویتا ...

عزیزم شرایطم اجازه نمی داد من باخواهرم جاری هستم ۵ ساله پشت سر هم همش داره آی وی اف انجام می داد و من باید ازش مراقبت می کردم ..بعدش هم در حال دویدن روی تردمیل بودم که زانوم آسیب جدی دید مدتی اصلا نمی تونستم حتی راهم برم واسه همین اینقدر دیر شد دوسال هم که در حال درمان بودم کلی آمپول و قرص فولیهام ۲۱شدن امانتیجه نداد وبه قول دوستان بیخیال بچه شدم که الان بعد از مدتها سونوم این شد 

یه ماما هست توی خیام پریناز محمدی میگن عاااالیه.من خانواده شوهرم همه پیشش میرن میگن خوبه.خیلیم شلوغه ...

اینم عااااالیه خواهر همکارمه فوق العاده س

برو پیشش باردار میشی سریع

خدایا ممنونم منت به سرم گذاشتی بهم دختر دادی. دل همه منتظرا شاد بشه الهی😍😍

عزیزم من مشکلتون رو خوندم من هم مشکل داشتم پسرم هم متولد85هست خیلی غصه می خورد به خاطر تنهاییش و هر سال که میرفت مشهد فقط همینو از خدا می خواست که یه داداش بهش بده دو ساله پیش یه سقط داشتم تا بالاخره امسال عکس رنگی گرفتم و باردار شدم الان هفته24هستم شما درمانتون رو انجام بدین ونتیجه رو به خدا واگذار کنید خدا به وقتش بهتون بهترین رو میده شک نکنید ولی درمانتون رو با حوصله انجام بدین شما خیلی جوون هستید و فرصتای زیادی دارید همسنای شما خیلیاشون هنوز ازدواج نکردن غصه نخورید من 38سالمه

عزیزم من مشکلتون رو خوندم من هم مشکل داشتم پسرم هم متولد85هست خیلی غصه می خورد به خاطر تنهاییش و هر ...

عزیزم ممنون از پستتون واقعا دلگرم شدم خدا بچه هاتون رو بهتون ببخشه ان شاالله منم روزی مثل شما به کسی امید بدم ...پسر منم متولد ۸۵امسال دیگه می خواستم به طور جدی پیگیری کنم متاسفانه پدرم فوت شد یه کم دلسرد شدم ان شاالله روحیه م بهتر بشه حتما چند وقت دیگه پیش دکتر خوبی می رم ♥️♥️♥️