کرم زینک اکسید فیروز با پمادی ک میگن واسه رفع بوی عرق هست،فرق داره،؟رفتم داروخونه پمادی خواستم.کرمشو داده.کسی استفاده کرده؟
پیشاپیش ممنون ازکمکتون
عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨👩👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زینک اکسید نزن به زیر بغلت من زدم صبح میزدم تا شب اصلا عرق نمیکردم بعداز چند روز غده های ریز در امدن انقدر ترسیدم به خواهرم گفتم گفت زینک اکسید رو نزنی خوب میشه .نزدم بعداز چند روز خوب شدم
اره درصدش فرق داره .برای زیر بغل و بزرگترا 25 درصده .برای بچه ها ده درصده
کرم روش نوشته ن پماد
قبلا پمادش داشتم خیلی خوب بود.کرمشوو شما استفاده کردی؟
عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨👩👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
زینک اکسید نزن به زیر بغلت من زدم صبح میزدم تا شب اصلا عرق نمیکردم بعداز چند روز غده های ریز در امدن ...
عرق ک میکنی.ولی بو نمیده
برا ضد بوی عرق و پوست و چیزای دیگه هم استفاده میشه عزیزم