2777
2789
عنوان

اخرین باری ک دلتون شکست کی بود واسه چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 138 پست
نیم ساعت پیش  صبح همسرم خیر سرش رفت واسم چیپس خرید گذاشت تو کابینت الان رفتم بخورم یکیشو دیدم ...

وای نگوووو چ جوری تحمل کردی

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهر و خواهرشوهرم کمتر از یه ماه پیش بود ک باز بچه هامو اذیت کردن و سر اینکه ازشون خواستیم اینطوری رفتار نکنن با بچه ها یه جنجال اساسی توی جمع فامیل راه انداختن دلم خیلی شکست تا همین امشب هم نتونستم کنار بیام و هرشب بساط گریه ام به راه بوده😭😭😭😭😭

دوروز پیش شوهرم بهم فحش بدی داد بعد خودشم قهرکرده اشغال

حتماازخجالتشه روش نمیشه حرف بزنه

خدایاپسرموواسه من حفظ کن وانقدربهم عمربده ک دومادش کنم .عشق مامانه

دوسه روز پیش پروفایل دوستامو میدیدم همشون عکس نینیشونو گزاشته بودن ،  من انگار قلبمو فشار دادن از شدت ناراحتی ، منم دلم نی نی موخواد.

آرزوم اینه نی نی بیارم شوهرم روسینش بخوابوندش  
یعنی چی خدانگذره ازکسایی ک ابروی ادموببرن خودش ب چشم دیده

چیو دیده...واسه اینکه منو بترسونه اینو گفت امیدوارم خدا جوابشو بده الهی آمین

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
مادرشوهر و خواهرشوهرم کمتر از یه ماه پیش بود ک باز بچه هامو اذیت کردن و سر اینکه ازشون خواستیم اینطو ...

گریه نکن خدانگذره دل شکستن خیلی بده ازیادادم نمیره

دیدنه پیر شدنه مادرم، دیدنه ناتوان تر شدنش نسبت به هر ماهو ساله قبل، دلمو هر بار میشکونه

خداحفظ کنه مادرتوعزیزم همه مادرها رو🤲🤲❤

چیو دیده...واسه اینکه منو بترسونه اینو گفت امیدوارم خدا جوابشو بده الهی آمین

عجب ادمیه عوضی خدا یبار م اونو ازروببره