2777
2789

من خودم امشب بود ازدست خواهرم ناراحت شدم خیلی بغض کردم تودلم موند

خدایاپسرموواسه من حفظ کن وانقدربهم عمربده ک دومادش کنم .عشق مامانه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر وقت خوبی میکنم ولی با تمام وجودشون بهم بدی میکنن . ولی زمین گرده خیلی گرد

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

نیم ساعت پیش 

صبح همسرم خیر سرش رفت واسم چیپس خرید گذاشت تو کابینت الان رفتم بخورم یکیشو دیدم همشو ساده نمکی خریده☹☹☹☹

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

تاسوعا بود قهر کردم از دست شوهرم اونم بجای اینکه بگه چرا قهری بدتر بهم بی محلی کرد و ما رو تنها میذاشت خودش میرفت حرم

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  

چند شب پیش مادرشوهرم زنگ زد بجای اینکه عذرخواهی کنه که پسرش منو کتک زده گفت دوست پسر داشتی خیلی دلم شکست هیچوقت حلالش نمیکنم 

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

ده دقیقه پیش. یکی از دوستای شوهرم برای اینکه شوهرم رو راستگو جلوه بده کاری رو که خودش بهم گفته بود انجام داده رو به دروغ انکار کرد

انقدر حالم بده . ملاحظه رفیقش رو کرد و قسم دروغ خورد و با آبروی من بازی کرد