2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت از بتا مشکوک روز 11 انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 15695 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زود رفتي  من روز دهم بي بي يه هاله انداخت دقيقا روز چهاردهم بتام بالا رفته بود و بي بي پررنگ&n ...

بتات چند بود عزیزم؟

اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاش 😍
روز چهاردم ٧٨٠بود البته سه تا جنين بودن دوتاش از بين رفت  😔

الهی عزیزم خدا نی نی تو حفظ کنه برات 😍😍😍قبلش پس آز بتا نداده بودی؟من اشتباه کردم رفتم آز دادم اینقد زود اعصابم خورده 

الهی عزیزم خدا نی نی تو حفظ کنه برات 😍😍😍قبلش پس آز بتا نداده بودی؟من اشتباه کردم رفتم آز دادم این ...

عزیزم ایشالا بتات میره بالا،فقط آرامش داشته باش و دوباره آزمایش رو تکرار کن

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم ایشالا بتات میره بالا،فقط آرامش داشته باش و دوباره آزمایش رو تکرار کن

مرسی گلم الان 15 هفتم 

عزیزم ذخیره شما چند بود؟؟؟؟منم بعد از عید میخوام برم نصر

ممنون گلم ذخیرم تو آز 5/3بود اما با سونوی دکتر نصر 2/8بود انشالله بسلامتی عزیزم موفق باشی

ببخشید من هی سوال میکنم،،،،برای شروع سیکل روز چندم باید برم که سونو اولو بکنه،،،،به من گفت شش ماه دیگه اگه طبیعی باردار نشدی بیا که میشه اردیبهشت،،،،،یعنی اردیبهشت پریود شدم برم یا قبلش برم،چون ازمایش هورمونی هم باید بدم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
ببخشید من هی سوال میکنم،،،،برای شروع سیکل روز چندم باید برم که سونو اولو بکنه،،،،به من گفت شش ماه دی ...

اردیبهشت که پریود شدی روز دوم سیکلت برو سونو بشی