2777
2789
عنوان

خانمایی که به تازگی ای وی اف کردن میان یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 1732 بازدید | 53 پست
من تخمکام خیلی زیاد بودن و خیلی رشد کردن بستگی به طرف داره که بدنش چه جوری باشه 

خیلی ممنون

کاربرسال 95 هستم قطعم کردن کاربری قبلیم khبود..برا زودتر مامان شدنم صلوات بفرستین..ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو شنا مشکل از خودتونه یا همسرتون البته فوضولی نباشه

نه از همسر .تعداد و حرکت کم بود

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
من خودم خوبم فقط شوشوش تحرکش کمه ماهم میکرو واسمون انجام دادن الان دوتا جنین دارم که دو ماه دیگه میر ...

ایشالا که  جنینات خیلی خوب بچسبن و بزرگ بشن نه ماه دیگه بیان تو بغلت

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

شنبه سونومیشی واگه سایزخوب باشع بهت امپول ازاد سازی دوروزمونده به تخمک کشی میده

یه قرص رانتی دیدین شب قبل عمل ویه بتادین که داخل واژن تزریق کنی بتادینش شبیه کرم های واژیناله دوشب قبل عمل میزنی

ازشب قبل عملم نبایدچیزی بخوری

خدایاشکرت 
شنبه سونومیشی واگه سایزخوب باشع بهت امپول ازاد سازی دوروزمونده به تخمک کشی میده یه قرص رانتی دیدین ...

ممنونم این داروها که گفتی واسه چیه

مرکزدولتی میرم۴تومن شد

پانچر و انتقالو چقدر گرفتن؟پانچر رو اینجا نیمه دولتیه 500 انتقال 400 و اگه فریز بخواد 600.ولی داروها خیلی گرونه

امپول واسه اینه که تخمکت ازادبشه تا دکتر تخمک رو بکشه وبگیره رانتی دیدین هم قرص معده واسه قبل عملت ...

ممنون پس دیگه هزینه دارویی ندارم خدارو شکر.امپولام خیلی هزینه داشت برام

یه چیز دیگه که یادم میاد از خودم حرصم میگیره اینه که امپولام رو دوبار رفتم بیرون زدم اندازشو برام درست تنظیم کرد اما بعدش سه بار هم خودم زدم نمیدونم چند دفعه از سه بار رو بجای اینکه رو 225 تنظیم کنم 250 زدم.خیلیناراحتم به ماما هم هیچی نگفتم که چکار کردم