2777
2789
عنوان

جاری نگو بلا بگو

554 بازدید | 16 پست

یه جاری دارم خیلی مغروره از پشت خنجر میزنه پشت سرم حرف زده بود و اینکه خیلی جلوی شوهرم خود شیرینی میکرد و من نمیتونستم به شوهرم بگم خوشش نمیاد میگه حرفای خاله زنکیه .خلاصه تا اینکه جاریم  یه بار بین من و شوهرمو بهم زد که از همون موقع سه سال میشه قطع رابطه هستیم الان دوباره برادر شوهرم میخواد ما باهم بحرفیم 

تعداد رای : 11
نظرسنجی
1
3
27%
2
8
72%
کاش میشد سرنوشتو از سرنوشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر سنگین معاشرت کنید 

در عین احترام، صمیمی نشید ،  درد دل نکنید ، درباره زندگی تون اطلاعات ندید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

نی نی سایتی های گرامی واقعا خسته نمیشید از فکر کردن به این جور مسائل(جاری مادرشوهر خواهرشوهر و...)😮😮😮😮😮😮😮😮 یک بار فکر کنید چه فایده ای داره جزاعصاب خردی 😐

به استارتر کاری ندارم کلی گفتم 

هشت ماهه عقد بودم که از دست مادرشوهر بدجنسم جدا شدم ......برای اینکه تاوان کارشو ببینه لطفا یه صلوات بفرستین🫠

گزینه ۱ خوبه ۲ ام بد نیست🤔🤔🤔🤔

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

اشتی کردی سعی کن زیادرفت وامدنکنی جاری منم همینه باهاش اشتی کردم ولی اصلارفت وامدباهاش نمیکنم جاییم ببینمش درحد سلام خوبی همین دیگه باهاش حرف نمیزنم

تحمل نداره نباشی دلی ک توتنهاخداشی
نی نی سایتی های گرامی واقعا خسته نمیشید از فکر کردن به این جور مسائل(جاری مادرشوهر خواهرشوهر و...)😮 ...

😂😂😂😂ااااخ حرف دل منو زدی باورت نمیشه میخوام یه بار با خانواده شوهرم دعوام بشه بد بیام اینجا تاپیک بزنم 😂

انسانم  آرزوست☃️