2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییییی خدا تا الان هر کی تایپیک میزد همه طرف عروس بودن من بدبخت اینجام شانس ندارم همه خواهر شوهرا ...

🤣🤣🤣

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 
چرا بده؟چون داداشتو دزديده برده تو خونش؟😉

آهان از بدیهاش بخوام بگم یه دفتر 100 برگ میخواد اولا اصلا به ما تعارف نمیکنه بریم خونش بعدش به داداشمم اجازه نمیده بیاد خونمون بعدش ما همیشه به خودشو بچه هاش کادو میریم اون هیچی به ما نمیده خیلی هم موزی هستش  خیلی زیاده بخوام بگم . حالا مگه خودت شوهر تو دزدیدی که میگی😂

داداشای من اینجوری نیستن

ادمی که خوشبختی کسی رو بخواد و دوسش داشته باشه اول از همه ارامششو میخواد

وقتی دو نفر باهم ازدواج میکنن ارامششون بهم گره خورده 

اینکه ادم زندگی کسی رو با حرفاش و رفتارای خودخواهانش بهم بریزه اصلا دوست داشتن نیس عین دشمنیه

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 
آهان از بدیهاش بخوام بگم یه دفتر 100 برگ میخواد اولا اصلا به ما تعارف نمیکنه بریم خونش بعدش به داداش ...

آره اونم ناجور.شوهر آدم تنها حق آدم هست تو زندگي...شوهرمم منو دزديده...شوهر من ماشاالله هميشه طرف منه و من هرجا برم بدو بدو دنبالم مياد...بگم برو پيش مامانت اينا هم نميره قربونش برم😍

آره اونم ناجور.شوهر آدم تنها حق آدم هست تو زندگي...شوهرمم منو دزديده...شوهر من ماشاالله هميشه طرف من ...

چه کیفیم میکنه😂خب مادرشوهرتم گناه داره به این فکر کن که خودتم مادرشوهر میشی دوس داری عروست اینجوری باشه

آهان از بدیهاش بخوام بگم یه دفتر 100 برگ میخواد اولا اصلا به ما تعارف نمیکنه بریم خونش بعدش به داداش ...

وقتي اونقدر رو داداشت تسلط داره كه نذاره بياد خونتون يعني داداشت عاشقش هست و اونو انتخاب كرده.انتخاب عاقلانه

وقتي اونقدر رو داداشت تسلط داره كه نذاره بياد خونتون يعني داداشت عاشقش هست و اونو انتخاب كرده.انتخاب ...

میتونه هم عاشق زنش باشه هم عاشق مادرش باشه  حالا هرکسی یه نظری داره بیخیال