2777
2789
عنوان

دو بار بی بی چک گذاشتم مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 4416 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداراشکر عزیزم خیلی خوشحال شدم . خیلی استراحت کن و اصلا 3کیلو بیشتر بر ندار انشالله بارداری راحتی دا ...

عزیزم من معلمم تو یه روستا هر هفته  رفت و امد میکند 5 ساعت راهه برام دعا کنید نی نی ام سالم بمونه خیلی نگرانشم اصلا نمیتونم استراحت کنم

از منفی بودن میترسم خیلی صبر کردم همش فکر میکردم خدا بهم بچه نمیده

شک نکن عزیزم مطمئن باش بارداری منم دوتا بیبی زدم مثبت شد آز دادن اونم مثبت شد وقتی بیبی چک مثبت بشه یعنی بارداری الکی ک مثبت نمیشه دختر

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  
عزیزم من معلمم تو یه روستا هر هفته  رفت و امد میکند 5 ساعت راهه برام دعا کنید نی نی ام سالم بمو ...

ایشالا که مشکلی پیش نمیاد ولی اگه درد یا لکه بینی یا کوچکترین مشکلی پیدا کردی حتما مرخصی استعلاجی بگیر اینهمه رفت و آمد سخته برا زن باردار

عزیزم من معلمم تو یه روستا هر هفته  رفت و امد میکند 5 ساعت راهه برام دعا کنید نی نی ام سالم بمو ...

من اینقدر حلقه میزدم باشگاه میرفتم نمیدونستم باردار چون اصلا سیکلای منظمی نداشتم  ولی نی نی طوریش نشد اصلا ناراحت نباش اگه خدا بخواد هیچیش نمیشه عزیزم 

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید