2777
2789

ار شوهرم ک اینقد بددهنه خسته شدم اجساس میکنم دارم روانی میشم مخصوصا وقتی خانوادشو میبینه خودشو گم میکنه و جلوی اونا شروع میکنه ب بددهنی ب من و خونوادم و حتی کتک زدن بعد ک خونوادش میرن آقا مهربون میشه و پشیمون ولی من تو دلم فقط کینه و نفرت میمونه درضمن یه بچه دو ساله هم دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توام سرتا پای خانوادشو قهوه ای کن. جلوی خودشون دوبار ک اینکارو بکنی دگ ب خودش اجازه نمیده بددهنی کنه

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 

خب باهاش حرف بزن،شوهر منم اولا جلو جمع باهام شوخی میکرد ولی من  ناراحت میشدم بهش چند بار گفتم تکرار نشه الان دیگه شوخی نمیکنه .

مهم نیست چه شکلی هستی،مهربونی تورو به زیباترین ادم دنیا تبدیل میکنه♡

نمی‌دونم چند سال ازدواج کردی

نباید بچه دار می‌شدی حالا که بچه داری بساز 

من پانزده سال ازدواج کردم نزدیک ده سال همین طور بود بچه هم نمی آوردم ولی نتونستم طلاق بگیرم الان چند سال کتکش خیلی کم شده در حد سالی یکبار البته الان بچه ام دو سالش شده دست به من بزنه دعواش می‌کنه و بد دهنی اش هست ولی باز به خاطر دخترم داره کمتر می‌کنه و بچه ننه گیش هست ولی پشیمونم باید طلاق می‌گرفتم چون الان پرم از کینه

۳۷ سالشه ولی عین بچه اس میگه احساساتی میشم .‌‌.چندبن بار رفتم قهر بزرگتر خونواده ها هرواری بگی کردم فایده نداره تو عصبانیت هیچکسو نمیشناسه خونوادش اوایل طرفش بودن میومدن دروغ میکفتن ب خونوادم تااینکه برادرا و عموهام ترسوندشون پدرشو بیرون انداختن از خونه ولی شوهرم ا این چیزا خبرنداره بش نمیگن میگن عصبیه میره دعوا میکنه حالا کمتر شده اخلاقاش چیزی واسم کم نمیذاره تو زندگی از لحاط همه چی تا ی چیزی بخام ولی مشکلش فقط اینه وقتی خونوادشو میبینه هار میشه