2777
2789
عنوان

نظرتون چیه بگم یا نگم؟؟؟

417 بازدید | 62 پست

خانوما یه دوست خانوادگی داریم ک شوهرایشون با همسرمن هم کلاسی بودن قبلنا.حالا چندساله باهم رفت و امد پیدا کردیم.خانومش اسمش زهراست شوهرش شغلش ازاده یعنی ب طور دقیق نمیدونه تو روز چقد کارت کشیده ،زهراخانومم رفته ازکارتش رمز دوم گرفته هی 5تومن 5تومن انتقال میده کارت خودش این کارو هم از گوشی من انجام میده حتی اگ پیشمم نباشه زنگ میزنه ک فلان مبلغ برام انتقال بده.بنظرتون ب همسرش من بایدبگم یا نه؟؟؟؟آیا سکوت من اشتباست،؟حتی ب شوهرخودمم نگفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگو امااااا دیگه بگو برنامه رو پاک کردم و خودتو شریک اون نکن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

نمیفهمم چرا قبول کردی؟؟ خودش مگه چَوَله

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)