2777
2789
عنوان

کیا چسبندگی جفت دارن؟

3218 بازدید | 12 پست

زایمان اولم طبیعی بود و متوجه شدن چسبندگی جفت دارم کلی خونریزی کردم

یه سقط داشتم اونجا هم خونریزی شدید دادم گفتن بخاطر چسبندگی جفت هست

باید چیکار کنم این چسبندگی رو؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تو سونو مشخص نمیشه و بعدش بخوان با دارو رفع کنن؟ چون سر دخترم بعد از زایمان شوهرم گفت با قرص خونریزیتو بند اوردن خیلی خونریزی داشتی. یعنی ممکنه علتش چسبندگی جفت بوده باشه،؟😟

قلبم عشقم امیدم دختر نازم پرنیا❤
بچه اولم جفت سر راهی داشتم 

میدونم اکرتا از مدل جفت‌های هست که احتمال درآوردن رحم خیلی زیاده، منم مشکوک به اکرتا هستم تا شنبه مشخص میشه، به نطرم اگر بچه داری دیگه قید بارداری مجدد رو بزن به ریسک درآوردن رحم نمیارزه، کسانی که جفت سر راهی دارن بارداری سخت دارن وبعد هم ممکنه این مشکل پیش بیاد براشون مخصوصا تو سزارین دوم این حرفهای دکتره، من اولی خلفی وسر بودم دومی قدامی وجلو تا الان بوده، اگر اکرتا باشه کلا همه چیز برمیگرده، چسبندگی جفت ممکنه موقع زایمان جفت جدا بشه ممکن هست نشه اگر نشد باید با رحم در بیاد 

از دکترم پرسیدم گفت تنها راهش سزارین کردنه که بتونن خونرزی رو کنترل کنن

حتما باید سز بشی چون خونریزی زیاده، جفت باید کنده بشه خودش، من دکترم زیر بار چسبندگی نمیره ارجاع میده بیمارستان شریعتی، چون خون لازم میشه،