2777
2789
عنوان

میشه جواب بدید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 37 پست
یعنی کیسه زرده شما هفته پنجم شکیل نشده بودو خونریزیم داشتی؟

آره بابا،من پنجشنبه میشه سه هفته که لکه بینی وخونریزی دارم،ولی زیاد نیس،فقط استراحت کن،کار خونه نکن،توالت فرنگی،تغذیه هم نمی دونم چی خوبه من که رعایت کردم،تاثیر نداشت!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بابا،من پنجشنبه میشه سه هفته که لکه بینی وخونریزی دارم،ولی زیاد نیس،فقط استراحت کن،کار خونه نکن، ...

مرسی عزیزم از وقت وحوصله ای ک گذاشتی..اگه میشه دعام کن

مرسی عزیزم از وقت وحوصله ای ک گذاشتی..اگه میشه دعام کن

خواهش می کنم.متاسفانه اطلاعات زیادی راجع به هماتوم وجود نداره،منم تجربمو گفتم.شما درد نداری؟من زیر دلم هم درد داره.شما هم برای من دعا کن،به دوازده برسیم،یه کم راحت میشیم

برات بهترینا رو میخوام عزیزم ان شالله که حال بچتم خوبه قلب کوچولوشم به سرعت در حال تشکیل شدنه 

ممنونم عزیزم..منم برات بهترینها رواز اون بالایی میخوام

خواهش می کنم.متاسفانه اطلاعات زیادی راجع به هماتوم وجود نداره،منم تجربمو گفتم.شما درد نداری؟من زیر د ...

من درد ندارم..خونریزیم اصلا دیگه نیس خدارو شکر..منم برات دعا میکنم ک کوچولوت صحیح وسالم باشه در پناه اون بالایی..بازم ممنون