2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم دنیا اومد چیزی نگرفت پسرم دنیا اومد یه النگو پهن برا من گرفت یکی واسه دخترم 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

کل مدت تو بیمارستان گریه کرده بود من که بی حال بودم ولی وقتی دخترمو برده بودن پیشش اصلا نخواسته نگاش کنه گفته اینو میخوام چی کار حال منو پرسیده فک کرده دارم میمیرم قشنگ یه چیزی فقط از زایمان طبیعی شنیده بود بعدشم اومده بود یاد وقتایی که اذیتم کرده بود افتاده بود میگفت وای من چه قد مزخرف وای مارال غلط کردم وای مارال منو ببخش اگه تو چیزیت میشد من میمردم این حرفا

دخترم دنیا اومد چیزی نگرفت پسرم دنیا اومد یه النگو پهن برا من گرفت یکی واسه دخترم  

لابد برای بچه اول نمیدونسته؟!درسته یا پول نداشته؟!

انشالله بخاطر جنسیت نبوده

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

ی سرویس طلایی اسفند ۹۶ پسندیدم قرار شد اون بخره. بعد طلا ۴ برابر شد 🙁 الان قرار پول بهم بده هروقت شد برم اون بخرم. عکس العملشم حس میکنم هم اشک هم لبخند😊😊😊😊 میشناسمش

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

هوچي

فقط اومد كفت خوبي منم گفتم آره بعدم بايد ميرفت نميشد بمونه.....هنوز تو دلم مونده چرا حتي يه شاخه گل واسم نياورد....هنوزم بعد دوسال هيچي بهش نگفتم....خيلي بده من خ كم توقعم...

یه روز خوب میاد