2777
2789
عنوان

خانومای باردار😔

158 بازدید | 12 پست

سرشبی  رفتم  سرویس یه خورده کوچولو ترشح صورتی رنگ دیدم 😿خیلی نگرانم کسی هست راهنماییم کنه فردا میرم برا صدای قلبش .

خدایا بخودت میسپارمش😿😿

خداجون مراقب نی نی تو دلم باش به خودت میسپارمش😍😍
نگران نباش من یه روز قبل اینکه برم سونو قلب لک داشتم تو تاپیکامم هست ولی خداروشکر به خیر گذشت

لک قهوه ای ؟اخه صورتی خیلی نگران کنندست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله ک چیزی نیست عزیزم

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

تاااازه میخوای بری سونوی قلب؟؟؟؟ تیکرت که خیلی جلوعه..

منم چندبار لکه بینی داشتم, یه بار دوتا امپول زدم, یه بارم سه تا شیاف گذاشتم, امروز هم یه کوچولو اومد دیگه محلش نذاشتم

امیدوارم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد...
تاااازه میخوای بری سونوی قلب؟؟؟؟ تیکرت که خیلی جلوعه.. منم چندبار لکه بینی داشتم, یه بار دوتا امپول ...

نه عزیزم واسه قلبشو چک کنه میرم .

تاااازه میخوای بری سونوی قلب؟؟؟؟ تیکرت که خیلی جلوعه.. منم چندبار لکه بینی داشتم, یه بار دوتا امپول ...

من دوما پیش دوقطره خون دیدم انقد نگران نشدم رفتمو چیزی هم نبودخداروشکر ولی الان این لکه خیلی نگرانم کرده 😣

من دوما پیش دوقطره خون دیدم انقد نگران نشدم رفتمو چیزی هم نبودخداروشکر ولی الان این لکه خیلی ن ...

من تو هفته 14 لکه بینی داشتم رفتم دکتر مال هماتوم بود دکترم بهم آمپول پرولوتون داد یه مدت استفاده کردم تو 18 هفتگی خدا رو شکر خوب شدم 

انشالا شمام مشکلی نیست

من تو هفته 14 لکه بینی داشتم رفتم دکتر مال هماتوم بود دکترم بهم آمپول پرولوتون داد یه مدت استفاده کر ...

انشالله ممنون عزیزم