2777
2789
عنوان

بیاین بچه ها

79 بازدید | 10 پست

سلام 

بچه ها من ۵ماه پیش سقط داشتم و بعد سقطم پریود شدم و هرماه ولی اخرین پریودیم ۱۵برج ۵بود و قبلا هم واسم پیش اومده چندین بار که پریود نشم ولی هربار که نشم قرص مدروکسی پروژسترون میخورم و دقیقا بعد سه روز پریود میشم اصلا پیش نیومده قرص بخورم و پری نشم

الان ۱۵روز از خوردن قرصم میگزره ولی من پریود نشدم سینه هامم به شدت تیر میکشه و نوکشون سفت شده و درد میکنه و اطراف نافمم همینطور ترشحات سفید خیلی زیادی دارم چندباریم حالت تهوع و استفراغ و گاهی اوقات تخمدونام تیر میکشه سمت چپ 

بیبی چکم زدم ولی منفیه فقط بیبی چک اول همون دیقه سریع یه خط سفید واضح افتاد که بعدم پاک نشد همونطور موند روش ولی بعدیا منفی شد 

اصلا هم نتونستم برم آزمایش بدم 

الان به نظر تون میشه باردار باشم 

ولی خب اولین بار که باردار شدم یک روز قبل پری بیبی چک مثبت شد الان نمیدونم یعنی امکان داره با وجود بیبی چک منفی باردار بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام گلم  چند روزه عقب انداختی

سلام..من گاهی عقب میندازم چون کیست دارم...الان باید 14شهریور میشدم ک نشدم..فردا میرم ازمایش ولی منفیه😞

دوست عزیزم واسه حاجت دلم صلوات میفرستی🙏...خیلی گناه دارم😢...ممنونتم رفیق❤