2777
2789
عنوان

چرا من اینقد بی زبونم آخه

1038 بازدید | 23 پست

داشتم از اتوبوس پیاده میشدم راننده نفهمید ودر بست نزدیک بود لای در گیر کنم بعد هول کردم گفتم إإإ بعدش یه پسره بیشعورم ادام درآورد منم نه جواب اونو دادم ،نه به راننده چیزی گفتم.وقتی توهمچین موقعیتایی قرار میگیرم زبونم بسته میشه حالا توخونه زبونم دومتره.بنظرتون چجوری خودم تغییربدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییی ای گفتیا منم عین توهم توخونه فقط زورم به مامان وبابام میرسه پیش بقیه وتوبیرون زبونم لال میشه !بدتر این که نامزد کردم و هی هرکاری دلشون میخواد باهام میکنین یه ذره زبون ندارم جوابشونو بدم !دارم تمام سعیمو میکنم دعا کن یا ما بشیم مثل بقیه یا دوروبریامون ادم بشن

بعتر که وقتی تیکه میندازن تو بیردن یا اداتو در میارن یا میخندن بی زبون باشی چون اونها خودشون دنبال ا ...

ولی بنظرم اگه قاطعانه جوابش میدادم شاید کمتر میتونست به خودش جرات جسارت به کس دیگه ای  روبده

این به خاطر اینه همیشه تو کله ما کردن که زشته خانوم صداشو بلند کنه زشته خانوم إله و بله، به خاطر مقصر دونستن خانومها و دید غلط جامعه اس وگرنه کار اون شخص اشتباه بوده و شما حق دفاع از خودتو داری

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است

منم تو خونه زبونم دومتره😀😀

ولی بیرون و به خصوص جلو همسر و خانواده محترمش بی زبون میشم...تو خونه حاضر جواب بیرون بی زبون😣😣

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑