2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه دنبال راهی هستن که کم بشه. اگه تا سه روز خون میبینی و قطع میشه طبیعیه خیلی بدن ها اینجورین

کاش من زیاد بشه 

یافاطمه الزهرا برای آرزوی دلم اسیر در خانه ات شدم دست خالی برم نگردان

جوشانده تخم شوید...و تخم شنبلیله

قُلْ لَنْ يُصِيبَنَا إِلَّا مَا كَتَبَ اللَّهُ لَنَا هُوَ مَوْلَانَا ۚ وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ بگو: «هیچ حادثه‌ای برای ما رخ نمی‌دهد، مگر آنچه خداوند برای ما نوشته و مقرّر داشته است؛ او مولا (و سرپرست) ماست؛ و مؤمنان باید تنها بر خدا توکّل کنند!»
من دمنوش رازیانه و پنج انگشت خوردم پریود شدم تاخیر داشتم ..رازیانه رومن جواب داد ... قاعده اوره زیاد ...

پنج انگشت میشه موقع پریودی خورد

پنج انگشت میشه موقع پریودی خورد

اره من دوروزه میخورم امشب رفتم حموم زیردوش اب گرم بپربپر کردم الان دردم شروع شده پریودمم اومده... جفتش خوبه هرکدوم خاستی بخور ولی پنج انگشت کلا واسه رحم هم خوبه

اره من دوروزه میخورم امشب رفتم حموم زیردوش اب گرم بپربپر کردم الان دردم شروع شده پریودمم اومده... جف ...

ممنون