2777
2789
عنوان

دندون پوسیده

615 بازدید | 34 پست

دخترم ۲سالشه ۴تا دندونای جلوش پوسیده شده البته دوتاش خرابه ۲تای دیگش خورد شده خیلی ناراحتم وقتی ۵سالش بشه دندون جلو نداشته باشه کسی جایی میشناسه درست کنن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم دخترم دندون عقبش یه خال سیاه افتاده میترسم بدتر شه تو سن کم دندون درد بکشه منم نمیدونم چیکار کنم دکترش شربت آهن داد گفت اصلا دندونارو خراب نمیکنه دو سه بار دادم دیدم بعله یکم سیاه شده بعدش آب میدادم و مسواک میکردما ۴۰تومن و ریختیم دور😬😬😬که هیچ دندونای بچمم سیاه شد😢

میفته دندوناش،شیریه نگران نباش

اتفاقا بايد نگران بود چون بكشه زير ٧سال جا واسه دندون شيري نميمونه مگر پايه بزاره يا عَصّب كشي كنه واسه أطفال زير دوسه ميليون نميشه چون بيهوشي ميخواد و إمكانات هر جايي نداره 

دندونپزشک اطفال. اگه تهرانی میتونی دانشکده دندونپزشکی بری

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

قند شیرت زیاده؟

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه خواهرشوهرمم اینجوری بود رفت درست کرد