2777
2789
عنوان

مهاجرت قانونی یا غیر قانونی...

1701 بازدید | 56 پست

بچه ها من چند روز پیش تاپیک زده بودم در مورد مهاجرت اما نتیجه ای نگرفتم البته بگمان خیلی از تجربیات دوستان و اطرافیانشان برام گفتن که خیلی موفق شدن که غیرقانونی مهاجرت کنن یه عده اندک هم بودن که ناراضی بودن اما این تجربیات شخصی نبوده و فقط از دوستانشان شنیده بودن حالا من اومدم دوباره ببینم از عزیزان ایرانی ما کسی هست تو نی نی سایت که خارج از ایران زندگی کنه؟ممنون میشم اگه بیاین تو تاپیکم

تا شقایق هست زندگی باید کرد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا غیرقانونی رفتنت چیه😐😐😐😐

والا من از دانمارک میگن بیا براتون دعوتنامه میفرستیم، شک دارم برم

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

من بعضی از اقوامم  خارج ازایرانن خواهرمم چن وقت دیگه میگه میره انگلیس بعضیاشون قانونی رفتن بعضی ...

من اون قدری پول ندارم که بتونم قانونی برم میشه اگه با اقوام تو نم در ارتباطی برام پرس و جو کنی ببینی چطور رفتن

البته اقوام من افراد سیاسی ضد نظامن( مشهورن)، بخاطر این مایل نیستم برم، چون راه برگشتی توش نیست

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

اونا همشون پول خرج کردن مثلا دخترداییم 8سال پیش با شوهرشو پسرش رفت مالزی ازاونجاهم اندونزی بعد کانادا پناهنده شدن اونموقع 80میلیون هزینه کردن پسرعمم ک فاچاقی رفت آلمان ولی بعدیکسال تونست اقامت بگیره چون هم کارفنی میدونست هم زبانش عالی بود البته من فک میکنم خدا کمکش کرد بس ک عمم و شوهرعمم اینجا غصه میخوردن ک یه وقت ردش نکنن

چرا نمیری اخه؟

گفتم عزیزم

البته اقوام من افراد سیاسی ضد نظامن( مشهورن)، بخاطر این مایل نیستم برم، چون راه برگشتی توش نیست

اوکی من نمیخوام سیاسی برم که نتونیم برگردم میخوام برم که پناهنده بشم

وا غیرقانونی رفتنت چیه😐😐😐😐 والا من از دانمارک میگن بیا براتون دعوتنامه میفرستیم، شک دارم برم

با حرفت موافقم. ولی دعوت نامه برای سفر هستش برای اقامت که نیست!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

اگه بچه داری همین جا بمون ونرو این یه نصیحت بود از طرف من

خیلیا رفتن پشیمونن اما رو ندارن بگن

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت