2777
2789
عنوان

ینی پوشک بچه ارزون میشه 😞

797 بازدید | 60 پست

والا من فقط یه بسته پوشک سایز 3 احتکار کردم 😃

کاش ارزون بشه تا قشر ضعیف بیشتر از این آسیب نبینن 

بادرآمد ماهیانه یکو دویست و حتی پایینتر 

باورم نمیشه من الان تو خونه م یه گنج دارم خخخخخ😆

پسرم ،تو را نذر نوکری حسین بن علی علیه السلام نمودم 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس نگو گرونیا زیر سر شماست خانم احتکارکننده   

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 

🙈🙊منم ی بسته سایز دو شونزده تایی برا بیمارستان دختریم احتکار کردم 

البته مال پسر خالم بود ک فردا دوماهش تموم میشه ک سایزش تغییر کرده این نو مونده داده برا نینیم

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍

قيمت خودرو ب حالت سابق برگشت😍😍😍😊😊😊😊💃💃💃💃💃😂😂😂😂😂😂

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
پس نگو گرونیا زیر سر شماست خانم احتکارکننده    

فکرم این یه بسته احتکاری تموم شه چیکا کنم والا برام ارزشمند شده عین طلا 😁

پسرم ،تو را نذر نوکری حسین بن علی علیه السلام نمودم 😊

نه هیچی ارزون نمیشه.این تدبیر دولته..دلار رو ارزون کرد مردم دلاراشونو بفروشن..تا آبان که تحریم هاشروع میشه دوباره به قیمت زیاد دلار تزریق کنن به بازار..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

محتکر محتکر نی نی سایتو رها کن😂

ان شا الله که پایین میاد😊

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را