2777
2789

چندروز پی درپی ازش پول بگیر از رستوران سفارش بده درست میشه ایشاالله

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیم ادم پرخوراکیه خونه همه چندبشقاب میخوره اماخونه خومون به زورچندقاشق میخوره بخدادستپختمم خوب نیس نمیدونم چرادوس نداره

زندگیمو با همه سختیاش دوست دارم  

کمکم کنین بخداباهزارذوق غذامیپزم بعضی موقع هاتزیینم میکنم امانمیخوره درصورتی واقعادیدم غذاهایی ک خوب درست نشده چطوری باولع میخوره

خودش بهت مستقیم میگه؟ دست پختت چجوریه بنظرخودت ودیگران ک غذاتو خوردن؟

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

فدای سرت شوهرمنم ایرادمیگیره فعلا بسلامتی باهاش قهرکردم مرگ بخوره

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
کمکم کنین بخداباهزارذوق غذامیپزم بعضی موقع هاتزیینم میکنم امانمیخوره درصورتی واقعادیدم غذاهایی ک خوب ...

دعا نوشتن 😓 

خوب چرا دوست نداره

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

خودش بهت مستقیم میگه؟ دست پختت چجوریه بنظرخودت ودیگران ک غذاتو خوردن؟

ن اصلامستقیم نمیگ بدنیس دستپختم هرکی خورده شده ک تعریفم کرده