2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم یبار به دوستم خیانت کردم😓😓عقلم نمیرسید بچه بودم😓

دوس پسرش بهم پیام داد دوست دارم واینا منم بهش پادادم خاکبرسرم😓الان یادم میاد ازخجالت میخوام بمیرم 

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍
چقدمریض وحسود😕😕

آرهههه خیلی آخه من اولین بار با همین دوستم از در مغازه شوهرم رد شدیم بعد الکی گفت این دوس پسرمه بعد فرداش به من شماره داد بهش گفتم مگه دوس دخترت نیس اون گفت نهههه خدا نکنه 😂😑

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
آرهههه خیلی آخه من اولین بار با همین دوستم از در مغازه شوهرم رد شدیم بعد الکی گفت این دوس پسرمه بعد ...

ببخشید با اون یکی اشتباه گرفتم.چقد مریض بود طرف.منم دوتادوست داشتم من که نامزد کردم رفته بودن یکی از هم دانشگاهیای شوهرمم رو توی یه چت پیدا کرده بودن بهش گفته بودن حواست به این طرف باشه هرکاری کرد بیا به مابگو