2777
2789

از ماه ششم میخام بگیرمش.آخه خیلی از پزشکا میگن شیر شب فقط تا 6ماهگی خوبه.بقیه اش اعتیاده.بعدم دندوناشون خراب میکنه .معده اشون پر میکنه باعث بدخلقی صبح میشه.الان بچه دختر عمه ام ی سال ونیمه اش فقط شب شیر میخوره .خیلی اذیت میشه هم خودش هم بچه اش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ساکن کانادا هستم اینجا می گن وقتی بچه تقریبا ۸ کیلو شد زمان قطع شیر شب هست. اگر انگلیسی ات خوبه سرچ کن sleep training مطالب خوبی می یاره.

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆
من ساکن کانادا هستم اینجا می گن وقتی بچه تقریبا ۸ کیلو شد زمان قطع شیر شب هست. اگر انگلیسی ات خوبه س ...

بله خوندم مقاله رو.من وزن بچه ام بیشتر هم هست.دلم نمیاد اینقد زود بگیرم.کلا زیادم تو شب شیر نمیخوره.شاید ی بار

خوب اگر ۸ کیلو هست با تایید پزشک البته شیر شب رو قطع کن. من دخترم ۵ ماهش هست ۶ کیلو هست هنوز زوده براش خودش فاصله ۱۰ شب تا ۷ صبح یک بار یا دو بار پا میشه 

ی بار یازده میخوره ی بارم 3یا 4 میره تا 6صبح 

خب اینکه زیاد نیست ...خودش به نظرم کم کم شیر شب رو قطع می کنه ...حواست باشه که هم شیرت کم میشه هم وزن گیری بچه میاد پایین..چون ترشح شیر تو ساعت دو تا شش خیلی زیاده...

ببین واقعا خوب کاری می کنی تو ایران مادرها خیلی خودشون رو الکی فدای بچه می کن. من اینجا می بینم چه قدر از همون نوزادی تاکید بر استقلال بچه هست تا بچه آویزون مادرش نباشه. متاسفانه تو ایران بخوای بچت آویزون تو نباشن ملت می گن چه مادر سنگدلی ولی اینجا بچه زود مستقل میشه کمتر از ایران هم بچه ها لوس و گریه ای هستن