2777
2789

واسه جشن قرآن گفتن باید سوره ی ناس رو بچه ها حفظ کنن.اما پسره من علاقه ای به قرآن و حفظ کردن نداره.اما ریاضی و نگارشش عالیه.هرروز معلمشون تشویقش میکنه و جایزه میگیره اکثر وقتا.حالا من چکار کنم سوره ی ناس رو حفظ کنه.لطفأ راهکار بدید

🌹

من دخترم وقتی سوره کوثر و توحید رو حفظ کرد براش جایزه خریدم اینجوری تشویقش کن. بگو اگه حفظ کنی مثلا این چیزو (چیزی که دوست داره)برات میخرم بعنوان جایزه

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
من دخترم وقتی سوره کوثر و توحید رو حفظ کرد براش جایزه خریدم اینجوری تشویقش کن. بگو اگه حفظ کنی مثلا ...

یه بازی پلی استیشن خیلی دوس داره گفتم اگه حفظ کنی برات اونو میگیرم اما اصلا گوش نمیده میگه اینکه فارسی نیس من حفظ کنم من نمیفهمم چی میگه

🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بازی پلی استیشن خیلی دوس داره گفتم اگه حفظ کنی برات اونو میگیرم اما اصلا گوش نمیده میگه اینکه فار ...

خب عزیزم خودت معنی کن براش تا درک کنه چیزی که داره حفظ میکنه.

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !

سلام خانومی.. بچه ها هر کدوم تو یک چیزی خوبن.. همه که مثل هم نیستند.. دختر من ریاضی اش خوب نبود اما عاشق شعر بود..  با دوستم درباره این موضوع صحبت میکردم.. اون ی دوست روانشناس داشت.. فرستاد خونمون. دو سه ساعت با ما حرف زد.. بعد هم دوستم اومد بر اساس نظرات اون روانشناسه کلی تغییرات داد تو اتاق دخترم.. از عکس و شعر و این چیزها گرفته تا اهنگ و تختش و دیوار و همه ...  خلاصه جوری شده که دخترم الان مثل خیلی راحت با ریاضی کنار میاد. همه رو شعر میکنه یا نقاشی... . به دوستهاش هم یاد میده :))))) اگر خواستی بزنگ دوستم تا کمکت کنه. بگو از طرف منی 09122499952.. کارهاشون جالبه..

سلام خانومی.. بچه ها هر کدوم تو یک چیزی خوبن.. همه که مثل هم نیستند.. دختر من ریاضی اش خوب نبود اما ...

ممنونم عزیزم برام وقت گذاشتی.حتما در اولین فرصت باهاشون تماس میگیرم.بازم مچکر

🌹