2777
2789
عنوان

شمابه نوزاد هشت ماهه چی میدادین؟؟

95 بازدید | 13 پست

دوستان عزیزم دخترم هشت ماهشه میخوام بدونم برنامه غذایی نی نی های شماتواین سن چی بوده؟؟میخوام تقویت هم بشه؟؟درضمن شیرخودمم اصلاخوب نمیخوره؟؟ممنونتون میشم راهنماییم کنید.

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوپ با آب ماهیچه و گوشتاشو ریز رزی میکردم واسش که بخوره

انواع مغزها رو آسیاب میکردم تو سرلاکش میریختم.سیب زمینی مخته .ماست.موز له شده.

سیب 

مرکبات میگن زیر یک سال ندین حساسیت میاره.عسل هم ممنوع تا 2 سال.

فرنی .واینکه سعی میکردم همه چی ارگانیک باشه و برنج فقط ایرانی

سوپ با آب ماهیچه و گوشتاشو ریز رزی میکردم واسش که بخوره انواع مغزها رو آسیاب میکردم تو سرلاکش میریخ ...

عزیزم مغزجات زودنیس.مثلاچه مغزهایی رومیریزی؟؟

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

من صبحانه زرده تخم مرغ و كره و سرلاك و پودر بادام و يا حرير بادام

ناهار و شام انواع سوپ با ماهيچه و مرغ و برنج گندم جو ماش عدس هويج سيب زميني رشته فرنگي گشنيز جعفري ( همه با هم نه هر دفعه تنوع ميدم يا ماهيچه يا مرغ به اضافه انتخاب از اين مواد) 

حليم ، پلو نرم و اب خورشت خودمون يا مرغ اب پز 

پوره سيب زميني ، خرما ، موز ، گلابي ، هلو شليل ليمو شيرين

غذاي ماجان 

پوره ميوه خارجي هيپ و مارك هاي ديگه 

+ شير خودم ، ولي بچم وزنش متوسطه 😔 

من بچم جویدن بلدنیست یه تیکه ریزتوسوپ وغذاش باشه اوق میزنه شماازچندماهگی عذاش میکس نکردیداوق نمیزد

عزیزم من ازچهرماهگی دادم اذیت نکرد

عزیزم من ازچهرماهگی دادم اذیت نکرد

یعنی باچنگال له میکردی من بایدکامل باگوشتکوب برقی بکوبم حتی یه دونه ریزم توش نمونه وگرنه اوق میزنه

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
یعنی باچنگال له میکردی من بایدکامل باگوشتکوب برقی بکوبم حتی یه دونه ریزم توش نمونه وگرنه اوق میزنه

نه منم باگوشتکوب له میکنم.امایه کوچولوتوش باشه اذیت نمیکنه یابرنج کته میدم خوب میخوره

نه منم باگوشتکوب له میکنم.امایه کوچولوتوش باشه اذیت نمیکنه یابرنج کته میدم خوب میخوره

برنج کته روچه جورمیخوره؟بچه من یه ریزتوغذاباشه اوق میزنه میترسم تااخرتوسرش بمونه😔.دخترمن ابکی میتونه قورت بده حتی موزله شده روهم نمیتونه بخوره اوق میزنه چون نیازبه جویدن دارن

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
برنج کته روچه جورمیخوره؟بچه من یه ریزتوغذاباشه اوق میزنه میترسم تااخرتوسرش بمونه😔.دخترمن ابکی میتون ...

عزیزم مدل بچه ات اینجوریه دیگه.خودتواذیت نکن بزرگ شه بهترمیشه