2777
2789

اگه کسی هست نگهش داره که بزار پیشش اما کسیو نداری باید از اول بزاری مهد تا عادت کنه به نبودت

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا دوسالگیش مرخصی گرفتم بعدش باید بره مهد کسی نگهش نمیداره

خب بعد دو سال سخت جدا میشه ...ی مدت باید هر دوتاتون گریه کنید تاعادت کنه ...منم نمیدونم بعد اززایمانم چیکار کنم سابقه کارمو بچسبم ی فرشته کوچولومو  

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  

عزیزم انتخاب مهد خیلی مهمه

من دخترم دوسالش بود یه مهدکودک نزدیک محل کارم گذاشتم که خدا ازشون نگذره دخترم خیلی اذیت شد و تا مدت ها مجبور شدم دوباره دخترم رو با وجود راه دورم تا خونه مامانم بزارم پیشش

دوباره تو سه سالگیش با پرس و جوی زیاد گذاشتم یه مهدکودک دیگه که واقعا عالی بود و دخترم با ذوق میرفت مهد هم از نظر آموزش و هم از نظر رسیدگی خوب بود

بعدش دو تا از همکارام رو هم که بچه هاشون نه ماهشون بود معرفی کردم خیلی راضی بودن

پس خیلی تو انتخاب مهد دقت کنید

عزیزم انتخاب مهد خیلی مهمه من دخترم دوسالش بود یه مهدکودک نزدیک محل کارم گذاشتم که خدا ازشون نگذره ...

عزیزم ممنونم خیلی لطف کردی . فقط چه جوری میشه فهمید خوبه  یا نه ؟ آخه متاسفانه جلوی آدم ظاهر سازی میکنن. اگر میشه مهدرو معرفی کن شاید به منم نزدیک باشه