2777
2789
عنوان

نفهمی وعاقل نبودن همسرم

781 بازدید | 24 پست

من یه سری اختلاف با جاریم داشتم واین باعث شد به خاطره دخالت اطرافیان با خانواده شوهر کلا قطع رابطه کنم...بعد یک سال ونیم همسرم گفت تو کوتاه بیا وشب عیده کدورتهارا کنار بزار بریم خونه بابام من هم به سختی قبول کردم و رفتیم یه برادر شوهر دیگم اومد جلو همه سبک بازی چرا اومده وسلامشم کردم جواب نداد وشب عیدی کلی اشک منا در آوردو زنش هم آش پخته بود آورده بود خونه پدرشوهرم به من اصلن تارف نکرد همسرم هم رفته بود بیرون ...دیگه این جاری با اون یکی که اختلاف داشتم پشتشونا به من میکردن میشستن...یه کارهایی که گفتن نداره فقط من مونده بودم چرا من که با این کاری نداشتم واسه چی اینجور رفتار میکنه....میخواست ارادتشا به اون یکی نشون بده..تا اینکه با  جاری که اختلاف داشتم صلح شد واین اومد شروع ب صحبت کردن کرد قبلش اجازه نداشت...تا حالا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اینکه متوجه نشدم .خوووب

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

من تو ی شهردیگه زندگی میکنم دخترجاری که اجازه نداشت باهام حرف بزنه و باباش شب عید کلی اشکمادرآورد دانشگاه کنار ما قبول شده و هزار یک انتظار ...شوهرم هم زنگ میزنه کاری داری بگید و زنگ به دختر برادرش قربون صدقه وعمو کاری داری بگو...منم گفتم یه جا مرد باش مثه اونا پشت من باش ...میگه نه من همه کار براشون میکنم ...قبلش هم تو خونه خریدن همه چی کنارشون بود وکمکشون کرد ولی اونا همه جا بی حرمتی و بی احترامی..منم به شوهرم گفتم من اینطوری نمیتونم تحمل کنم یا من یا اونا ولی حاضره اختلاف تو خونه باشه ومن پر کینه باشم ولی اونا یه وقت ناراحت نشن از دستش😭😭😭

وای چقد بده دوتا جاری قهر باشن..

جاری های منم قهرن, بخدا نمیدونم باید چیکار کنم..

با هرکدوم حرف میزنم میگم نکنه اون یکی ناراحت بشه, کلافه میشم, دیگه هروقت دوتاشون هستن یا میرم پیش شوهرم میشنم یا پیش خواهراش که اون دوتا ناراحت نشن بگن چرا با اون حرف زد با من نزد

امیدوارم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد...

الانم من به شوهرم گفتم زنگ بزن بگو من همه کاراتون یادمه ولی به خاطره دختر برادرم همه کار میکنم ..قبول نمیکنه حاضره من ناراحت باشم ولی اونارا ول نمیکنه  درصورتیکه بدترین کارهارا باهاش کردن

وای چقد بده دوتا جاری قهر باشن.. جاری های منم قهرن, بخدا نمیدونم باید چیکار کنم.. با هرکدوم حرف می ...

عزیزم ميشه بگي شما چطوري با دو تاشون خوبی؟  آخه منم با ی جاریم حرف نميزنم اما اون یکی با دوتامون خوبه راستش من بهش حسودي میکنم خدا ازم بگذره

عزیزم ميشه بگي شما چطوري با دو تاشون خوبی؟  آخه منم با ی جاریم حرف نميزنم اما اون یکی با دوتامو ...

اره من با دوتاشون خوبم, اونا هم دوتاشون با من خوبن, ولی خودشون باهم سلام هم نمیکنن..

یکی از جاری هام کینه ایه, یکیشون هم عاشق تیکه انداختنه.. ولی خداروشکر من در امانم  

عزیزم ميشه بگي شما چطوري با دو تاشون خوبی؟  آخه منم با ی جاریم حرف نميزنم اما اون یکی با دوتامو ...

اگه چیزی بگن که ناراحت بشم جواب نمیدم فقط یه لبخند میزنم.. بعدش پیش شوهرم غرغر میکنم آروم میشم  

اره من با دوتاشون خوبم, اونا هم دوتاشون با من خوبن, ولی خودشون باهم سلام هم نمیکنن.. یکی از جاری ها ...

دقیقا مث ما اما اون خیلی خوبه با دوتامون اما منم میخام بازیافت باشم چکار کنم ناگفته نماند اون جاریم ک باهاش اختلاف دارم خیلی فضول بی ادب و اهل دخالته