2777
2789
اتفاقا سگ سیبیلم همرامه باز کن کاریت ندارم(پوزخند میزند)    

وایسا چار قد چادر زریمو سرم کنم چشم  

پسر کوچولوی مامان و بابا                              با اومدنت توی دلم منو بابایی رو حسابی غافلگیر کردی اما قدمت رو چشمامون اومدی تا بشی ماحصل عشق منو بابا                                                                                          از خدا میخوام خدا دل تموم منتظرارو شاد کنه مثل من مخصوصا دوستای نی نی سایتی رو٬الهی آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بگم چیکارت نکنه نصفه شبی دلم آش گشنیز خواست بااین وضعم دختررر

نگا نگا از کجا به کجا رسید 

ویار زن حامله چکارا که نمیکنه😩😩

آش گشنیز از کجا دراریم نصف شبی،در یخچالو وا کن ببین چی دلت میکشه بده پایین😧

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

نگا نگا از کجا به کجا رسید  ویار زن حامله چکارا که نمیکنه😩😩 آش گشنیز از کجا دراریم نصف ش ...

خونه خودم نیستم مهمونم

تازه شوهرمم تا جمعه نیس ک فردا بخره برام  

پسر کوچولوی مامان و بابا                              با اومدنت توی دلم منو بابایی رو حسابی غافلگیر کردی اما قدمت رو چشمامون اومدی تا بشی ماحصل عشق منو بابا                                                                                          از خدا میخوام خدا دل تموم منتظرارو شاد کنه مثل من مخصوصا دوستای نی نی سایتی رو٬الهی آمین

مرجان

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)
جوونز:)؛)

جوونز:)؛)

مرسی ک اجازه دادی باهات شوخی کنم عزیزم

شوهرم نیس از دوریش زده ب سرم خُل شدم

اما الان کلی خندیدم٬ممنون

خونه خودم نیستم مهمونم تازه شوهرمم تا جمعه نیس ک فردا بخره برام    

ول کن بابا گشنیز اخه بچه ت سبز میشه😨😩😒😒

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

ول کن بابا گشنیز اخه بچه ت سبز میشه😨😩😒😒

ههههه 

عاشق مدل دلداری دادنتم واقعا

باشه نمیخورم بچه ام سبز نشه

امضات😍😍😍

مرسی

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
ههههه  عاشق مدل دلداری دادنتم واقعا باشه نمیخورم بچه ام سبز نشه

😙💕