2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرما ...خدا کنه طبیعی باشه

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

سلام من و شوهرم یک سال بود که عروسی کرده بودیم که دلمون بچه خواست! واسه همین رفتیم تو کار اقدام یه شیش ماهی طول کشید چون تنبلی تخمدان داشتم تا این که شروع کردم متفورمین خوردن نمیدونم مال اون بود یا نه،چند روز که پری عقب افتاد رفتیم آزمایشگاه و جواب مثبت رو دادند ، خیلی خوشحال شدیم شوهرم دیگه یادش نمیومد ماشینو کجا پارک کرده و همش اشتباه میرفت همون شب رفتیم با کلی ذوق واسش یه پستونک خریدیم...

چند ماه بعدش تهوع و ویارام شروع شد شدددید جوری که تا بیمارستان نمیرفتم و آمپول نمیزدم خوب نمیشدم،،، شوهرمم تو دوران بارداری هم اذیت میکرد و اشکمو در میورد ، همم یه دفه خوب میشد و همه کار میکرد و خیلی بهم میرسید .

خلاصه رفتیم تعیین جنسیت ، من ته دلم پسر میخواستم و اون عاشق دختر بود و سر اینکه ماماننم چند تا ماشین خریده بود کلی دعوا راه انداخت با من، خلاصه رفتم سونو

که گفت دختره  اونروز حس خوبی نداشت انگار از شوهرم شکست خورده بودم چون اون قبل سونو هم با اطمینان میگفت دختره بچم

خلاصه اینکه پیش بهترین دکتر شهر میرفتم و همیشه چندین ساعت طول میکشید ،ماه هشتم تکونای دخترم کم شده بود نوبت گرفتم رفتم دکتر گفت خوبه ولی من گفتم اصلا حس نمیکنمش که اونم گفت برو سونو بیو فیزیکال منم ترسیدم . با مامانم بودم قبل سونو شروع کرد به تکون که خیالم راحت شد ولی تا رفتم تو باز تکون نخورد و سونوگرافی هم همه علایمو صفر زد!!! بردم نشون دکترم دادم که گفت برو همین الان بیمارستان بستری شو تا تحت نظر باشی منم همونجا زدم زیر گریه چون اصلا نمیخواسم یه شب الکی برم بیمارستان ولی چون دکتره خیییلی جذبه داشت نمیشد خلاف حرفش عمل کنم، زنگ زدم به شوهرم اونم مرخصی گرفت و اومد و رفتیم بیمارستان ، چقد بد بود ، یه شب موندم و بعد گفتند همه چی خوبه و مرخصم کردند...