2777
2789

فرزانه خودشو گیزنه جای افسانه میره خونه یکی از همسایه قبلی هاشون زندگی میکنه به این شرط که کارای خونشو بکنه و هرشب بهش یه مقدار احاره بده همسایه هم نمیشناستش صورتش سوخته

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آره

نادر و فرزانه هردو زنده ان .فرزانه هم اسمشو عوض کرده گذاشته افسانه.فک کنم بچشون مرده باشه.اون دو نفر هم که مردن فک کنم مهمونی چیزی داشتن تو خونشون بوده اینطور که من از فیلمش فهمیدم.

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

پسرش و خاهرش و شوهرخاهرش که به مناسبت سالگرد ازدواجشون اونده بودن خونشون تو اتش سوزی خاکستر میشن فرزانه و نادرهم فرار میکنن مردم فکر میکنن که اینا سوختن به اسم اینا خواره و شوهرخواهرشو دفن میکنن

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      
بچه اش هم مرده؟

بچش مرد عزیزم . نادر فرزانه رو نجات داد و فرار کردن . اون دوتام که سوخته بودن افسانه و شوهرش بودن که اومدن سالگرد ازدواج فرزانه رو تبریک بگن و خبر بارداریش رو بده 

اگر کسی را یافتی  👀 که در لبخند غمت را دید !!!!! در سکوت حرفت را شنید !!! و در خشم ؛ محبتت را فهمید!!! بدان که او بهترین دارایی توست 

نادر و فرزانه زنده بودن و اون دوتا جنازه مربوط ب افسانه و شوهرش بود ک خونه اونا بودن... پسر فرزانه هم سوخت...نادر بعد از اون حادثه تصادف کرد... هیچ نس نفهمسد ک نادر و فرزانه زنده ان و همه فک کردن جنازه ها مربوط ب اوناس... فرزانه هم صورتش سوخت و الان تو خونه ی خانمه ساکن هس... اسمشو گذاشت افسانه...لحظه اخرم ی مرده اومد ب نام عنایت گفت من دوست نادرم همینجا تموم شد

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

اره مرده

بعدش شوهرش میبرتش خونه باغی که داشتن دکتر میارع درمانش کنه دکترم به نادر میگه برو براش دارو بگیر اینم میره توراه میخاد ازدست پلیسا فرار کنه تصادف میکنه دیگ معلوم نیست زنده س یا ن