2777
2789
عنوان

سرماخوردگی نوزاد ۱۸ روزم😕

147 بازدید | 13 پست

دخترم از دیشب همش آبریزش بینی داره راه بینیشم کیپ شده نمیتونه درست شیر بخوره همش غر میزنه حرص میخوره. دلم براش کباب میشه😪 کسی تجربه داره؟

مگه بچه 18 روزه سرما میخوره؟!

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

با پوار بینیشو تمیز کن از دکتر سوال کن اگه اشکالی نداره اسپری سدیم کلراید بزن براش.

رفلاکس نداره؟ گرفتگی بینی و علائمی مثل سرماخوردگی از عوارض رفلاکس هم هست . شیر برمیگرده و تو بینیش میمونه باعث کیپ شدنش میشه 

تکیه بر کعبه بزن سر بده آوای ظهور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم 36 روزگی سرما خورد دکترها ی نفهمی که بردم دارو درست ندادن آخرش بچه ام سینه پهلو کرد بستری، شد

تو رو خدا بچه ات رو دو تا دکتر خوب ببر من که زجر کشیدم تا دخترم خوب شد

با پوار بینیشو تمیز کن از دکتر سوال کن اگه اشکالی نداره اسپری سدیم کلراید بزن براش. رفلاکس نداره؟ گ ...

اسپری میزنم براش دکترشم گفت از بینیشو تمیز کنم با ساکشن ولی این بیقراریش کلافم میکنه

چرا نمیخوره؟

الرژی باید باشه .بچه تا یه مدت بعد از تولد بدنش ایمنه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

من دخترم 36 روزگی سرما خورد دکترها ی نفهمی که بردم دارو درست ندادن آخرش بچه ام سینه پهلو کرد بستری، ...

بردم دکتر دارو نداد فقط گفت بینیشو با اسپری و ساکشن تمیز کنم

عزیزم  پسرمنم20روزگی همینجوری شدبردمش دکترگفت سرمانخورده یه جورحساسیته ک بعضی بچه هامیگیرن دکتربهش شربت کتوتیفن دادامامن ترسیدم ندادم بهش چون عوارض داشت،اسپری بینی براش گرفتم از35روزگی ب بینیش میزدم کمی بهترشدالان ک 4ماهشه خیلی بهترشده خداروشکراماحالاک هواداره تغییرمیکنه بازدوباره کمی همونجوری شده امابیشترتوی خواب وقتی بیداره خوب خوبه

بردم دکتر دارو نداد فقط گفت بینیشو با اسپری و ساکشن تمیز کنم

هوای خونه رو مرطوب نگه دار بینی اش هم تمیز کن اگه دیدی خدای نکرده سرفه کرد حتما بلز ببرش دکار

چون سرفه زیر سه ماه خطرناکه

عزیزم  پسرمنم20روزگی همینجوری شدبردمش دکترگفت سرمانخورده یه جورحساسیته ک بعضی بچه هامیگیرن دکتر ...

خدارو شکر بهتر شده منم میگم ایشالله سرمانخورده باشه چون خیلی سخت میشه براش

خدارو شکر بهتر شده منم میگم ایشالله سرمانخورده باشه چون خیلی سخت میشه براش

سرماخوردگی نیست مطمین باش،منم تاب دکترنشونش دادم گفت سرماخوردگی نیست چون اگه سرمامیخوردسینه اش صدامیدادوخس خس میکرد