2789
واقعا همینطوره. بچه نوزاد رو اصلا نباید بوسید. بزرگتر شد من رو لباس بوس میکنم.

۱۷ماهشه

ولی ریفلاکس معده داره نمیتونه دارو بخوره 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم مثه تو همیشه حرص این چیزا رو میخورم، خانمه تو مطب سرماخورده بود شدید یدونه دستمال دستش نگرفته بو ...

اه اینجور ادمارو باید دارشون زد😡

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
۱۷ماهشه ولی ریفلاکس معده داره نمیتونه دارو بخوره 

کی بوده این بیشعور

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢
اون شخصو بفرست تو سایت منهدمش کنیم.😎

کاش بدنش با دستای خودم خفش کنم😭😭😭😭

عزیزم واقعا بعضیها چه احمقن ! الهی خوب بشه زود💖💖💖

فدات گلم مرسی

بهمون فرد که انجام داده زبده بهش بگو

چه کم شعور

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
دقیقا دخترمنم از مادرشوهرم گرفت هفته پیش اصلا مراعات نمیکنن 

ببشعورن دیگه شاخ و دم نداره ک بیشعوری

دقیقااااا از این بیشعورا هم ما زیاد دور برمون داریم...نتیجه ش هم اینه که بچه ام مدام مریضه و من اعصابم داغون

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....