2777
2789

بخاطر نظافت نیست، بخاطر اینه که خیلی مدشده دوستی باحیولنات وحضور انواع سگ وگربه،خرگوش وسنجاب و همسترتوی خونه هاو بچه ها از اینهامیگیرن توی مدرسه هم دیگه کوها بلنده پسرها کچل نمیشن وانتقال پیدا میکنه

سراسر زندگی من معجزه بود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

يه هفته قبلاز اغاز مدارس فراهوانن بدن بچه ها رو چك كنن اونايي كه مشكوكن رو درمان رو شروع كنن

مشکوک که چه عرض کنم با وجود آگاهی به آلودگی باز اومدن مدرسه که از درس عقب نیفتن نمیدونم اینا چجور جانداری هستن بخدا

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷
بايد قبل از ثبت نام تو مدارس بريد  نه بعد از ثبت نام..

عزیزدلم دوماهه ما آموزاشمونو شروع کردیم تو سطح جامعه بخدا طرف دارو گرفته درحال درمانه رفته مدرسه خب چجوری نزاریم برن جلو خونه هاشون مامور بزاریم کللل حرف من همینه دیگه  خیلی معذرت میخوام بیشعوری خودشونه که حق الناس حالیشون نیست

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷
میپرستید منظورم بود ببخشید

سلام عزیزم من ازت ی سوال دارم، من آمپول جلوگیری زدم بعد ی هفته بعدش باید کاندوم استفاده میکردم ولی امروز رابطه بدون جلوگیری داشتم الان باید چیکار کنم میترسم آمپول اثر نکنه و باردار شم بهتر نیست قرص جلوگیری؟ دقیقا آمپول رو پانزدهم زدم پانزدهم همین ماه؟  

عشقم فقط پسر کوچولوم   
سلام عزیزم من ازت ی سوال دارم، من آمپول جلوگیری زدم بعد ی هفته بعدش باید کاندوم استفاده میکردم ولی ا ...

سلام‌گلم بهتره تا یه هفته رعایت بشه ولی مشکلی نیست ازمن میشنوی بهییچ وجه آمپول نزن چون خیییلی عوارض داره قرص خیییلی بهتره آمپول بهییچ وجه به هیچ کس توصیه نمیشه

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷
سلام‌گلم بهتره تا یه هفته رعایت بشه ولی مشکلی نیست ازمن میشنوی بهییچ وجه آمپول نزن چون خیییلی عوارض ...

یعنی الان ک ی هفته بعد آمپول جلوگیری نداشتم، اشکالی نداره؟ ممکن نیست باردار بشم؟   یعنی الان ديگه قرص نخورم قرص اورژانسی یا جلوگیری؟  

عشقم فقط پسر کوچولوم