2777
2789

سلام خانوما، 

من پوستم سفیده و مشکل خاصی نداره، یعنی جوش و لک و اینا ندارم

میخوام کرم پودر و پنکک بخرم، اونم در حد دوهفته یا سه هفته یکبار استفاده میکنم

به نظرتون مارک این لی بخرم؟ و اینکه کرم پودر و پنکک باید همرنگ باشن یا کدومشون روشن تر باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از بی بی کرم ها یا سی سی کرم ها استفاده کن میتونی تو نت سرچ کنی 

اگه کاور خوب و ماندگاری و جنس خوب میخوای فنتی و تارت خوبن 

اگه قیمت مناسب میخوای لورآل هم خوبه اما ماندگاریش برا پوست چرب خوب نیست و اکسید میشه. قبل کرمم حتما از پرایمر استفاده کن پرایمر بنفیت و نوکس عالیه ن اما اگه قیمت مناسب میخوای پرایمر لورآل هم هست. اگه سوالی داری بپرس اگه دونستم حتما میگم 

عزیزم از بی بی کرم ها یا سی سی کرم ها استفاده کن میتونی تو نت سرچ کنی  اگه کاور خوب و ماندگاری ...

ممنون که وقت گذاشتی

خانومی میشه راجع به پرایمر و کانسیلر توضیح بدی؟ 

اگه کانسیلر نزنم و کرم پودر بزنم زیر چشم چروک میشه؟

کانسیلر چه مارکی قیمت مناسبه؟

ممنون که وقت گذاشتی خانومی میشه راجع به پرایمر و کانسیلر توضیح بدی؟  اگه کانسیلر نزنم و کرم پ ...

عزیزم پرایمر زیرساز آرایشه باعث یکدست دیده شدن میشه منافذو میبنده ماندگاری کرم پودرم بیشتر میشه. کانسیلرم چون زیر چشم پوستش حساسه نباید با کرم پودر پوشش داده بشه از کانسیلر استفاده میکنن. کانسیلر میبلین و تارت خوبن البته میبلین ارزونترین بود که فک کنم الان بالای 70. 80 تومن باشه. تارت هم خوبه 

عزیزم پرایمر زیرساز آرایشه باعث یکدست دیده شدن میشه منافذو میبنده ماندگاری کرم پودرم بیشتر میشه. کان ...

ممنون از توضیحت

پرایمر چه مارک و قیمتی خوب و قیمت مناسبه؟