2777
2789

سلام ،نزدیک تخمک گذاری های ماهانه م که هرشب یا یه شب درمیان نزدیکی داریم برای بارداری،بعدش عفونت بارداری میگیرم،که بعدش معده من میسوزه،ایا کسی اینجوری بوده؟بهداشت م رعایت میکنیم همیشه!

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب موقع خواب بدون لباس زیربخواب واصلاازلباس زیررکابی وپلاستیکی استفاده نکن یاتامیتونی توخونه لباس زیرنپوش یانخی بپوش همیشه سعی کن خودت روخشک نگه داری یالباس زیرهاتوزودزودعوض کنی

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
نه فکر نمیکنم ...

اخه من وقتی ادار میکنم ی چیز شبیه عفونت میاد بیرون دوتا بی بی زدم هردو مثبت شد

خداجونم شکرت هزار بار شکرت بابت نی نی،، باارزش ترین هدیه رودادی.انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه آمین

کمرم با پهلوهامم درد میکنن،،پنج ماه از دواج کردیم،،دو ماه اول م اینجوری بودم،،دو روزه دوباره اینجوری شدم،از بس دارو خوردم دیگه حالت تهوع دارم به دارو

اگر بی بی چک مثبته باردارین دیگه باید آز بدین در اسرع وقتم عفونت رو در مان کنید 

ازمایش دادم فردا ج میاد

خداجونم شکرت هزار بار شکرت بابت نی نی،، باارزش ترین هدیه رودادی.انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه آمین

منم الان وظعیتم مثل شماس سوزش ادراردارم پهلوی چپم دردمیکنه ترشح زردرنگوبابودارم شک ندارم عفونته البته روزای تخمک گذاریمم هست فردا میخام برم دکی

.                             

چیکار کنم شوشو همش میگه بچه،،مجبوریم یه شب در میون نزدیکی کنیم شاید بگیره،،مزاجمم سرد ه،،دیگه بدتر،،لباس زیرا م همش نخی می پوشم، همیشه م خودمو خشک میکنم،،مونده م چرا من همیشه اینجوری میشم،،هم عروس ام میگن ما سالی یبار شاید عفونت بگیریم!