2777
2789
عنوان

بی بی چک خیلی خیلی محو

405 بازدید | 36 پست

سلام

من تقریبا ۱۵ هفته پیش یه سقط داشتم 

الانم تقریبا ۸ روز از موعد پریویم میگذره البته من چون تنبلی دارم گاهی اینطور میشه

صبح بی بی زدم یه خط خیلی خیلی کم رنگ افتاد که اونم با حرکت دادنش مشخص میشه

دفعه پیشم بی بی چک خیلی دیر مثبت شد

الانم زیر دلم تیر میکشه و علایم دیگه ای ندارم برخلاف بارداری گذشته

نمیدونم احتمال داره باردارباشم یا از بارداری قبل هنوز هورمون بتا جی تو خونم هست..

لطفا اگر کسی میدونه راهنمایی کنه

ممنون میشم.

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر بود کاملا سه ماه جلوگیری میکردی الانم بعد دوسه روز دوباره بزن مثبت باشه پرررنگ میشه

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
بی بی چک هاله هم بندازه مثبته  معمولا

من تو دستورالعملش خوندم باز چک بشه.میدونید اینجوری مطمئن تره.به حق زهرا که مثبت باشه

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
بی بی چک هاله هم بندازه مثبته  معمولا

با حرکت دادن هاله مشخص میشه

میترسم از بارداری قبل هنوز هورمون باشه داخل بدنم

بعد یادم رفت بگم من چهار روز مونده بود به موعدم جلوگسری نکردم

یعنی اکان داره

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
میگه 15 هفته گذشته

خوب تا کامل دفع بشه ازبدن طول میکشه .انشالله که بارداره

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
بهتر بود کاملا سه ماه جلوگیری میکردی الانم بعد دوسه روز دوباره بزن مثبت باشه پرررنگ میشه

سه ماه میشد تقریبا

قصدشو نداشتم

گفتم که چاروز به موعدم مونده بود

اصلا احتمال نمیدادم

با حرکت دادن هاله مشخص میشه میترسم از بارداری قبل هنوز هورمون باشه داخل بدنم بعد یادم رفت بگ ...

والا در مورد موندن هورمون از بارداری قبل اطلاعی ندارم شما مطمینی که میمونه بعد اینهمه؟

فقط 4 روز قبلش! نمیدونم عجیبه اما خب بعید نیس شایدم باردار باشی

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم
من تو دستورالعملش خوندم باز چک بشه.میدونید اینجوری مطمئن تره.به حق زهرا که مثبت باشه

خیلی ممنونم