2777
2789

بچه ها یه وسیله ای که بشه باهاش چیزهای مختلف و قشنگ خورد کرد ..بدون نیاز به چرخ گوشت...مثلا ییبزمینی هویچ گوجه...به جای چرخ گوشت باشه...اسمش و بگید ممنون

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهم فرق دارن؟؟؟

خرد کن ضعیف تره و معمولا یکی از ملزومات همراه با گوشت کوب برقی هست البته جدا هم داره و ارزونتره و برای حجم کم قابل استفاده است.

غذا ساز موتور قوی داره کار رو اصولی تر انجام میده میکسش بهتره گرونتره و کارایی بیشتری داره 

دقیقا کارکرد مشابهی دارن غذا ساز بهتره 

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...

نایسر دایسر دستیه

همه چیو یک اندازه خرد میکنه

گوجه سیب زمینی خیارشور پیاز بادمجون خیار

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
نایسر دایسر دستیه همه چیو یک اندازه خرد میکنه گوجه سیب زمینی خیارشور پیاز بادمجون خیار

اون و دارم .خوشم نمیاد دستی..میخوام یه چی باشه مثلا سیزمینی آبپز و له کنه برای کوکو یا الویه مثلا

خرد کن ضعیف تره و معمولا یکی از ملزومات همراه با گوشت کوب برقی هست البته جدا هم داره و ارزونتره و بر ...

ممنون عزیزم..مثلا یه چی که برای سالادخوب باشه...یا سیبزمینی خام رنده کنه یا آبپز و له کنه برای الویه...برای یه همچین مواردی کدوم بهتره؟؟؟خردکن برقی جواب میده