2777
2789
عنوان

نمیخوام دورچشمم چروک شه چکارکنم

246 بازدید | 16 پست

دوستان شماچه راهی روواسه اینکه دورچشمتون چروک نیفته انجام میدین؟

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر شب قبل از خواب وازلین ب دور چشمت بزن

شمااستفاده کردی؟؟به نظرت واقعاتاثیرداره؟؟

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

شمااستفاده کردی؟؟به نظرت واقعاتاثیرداره؟؟

من راستش دو سه بار بیشتر استفاده نکردم ..اما کسایی که استفاده کردن راضی بودن خیلی

دست کدوم غزل بدم نبض دل عاشقمو ...پشت کدوم بهانه باز پنهون کنم هق هق مو...
مگه چندسالتونه ؟ اگه پوستت چرب باشه چروک نمیشه. اگه خشکه خودت مرطوب نگه دار. ولی اصلا ضدافتاب نزن. س ...

وا ضد افتاب چرا؟

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
غیر از توصیه های دوستان مورد دیگه اینکه ب صورت نخواب شبها البته این واسه چروک نشدن کل پوسته  

من موقع خواب تاق باز میخوایم صبح ک پاميشم کلا رو صورتمم😞😞😞البته حتما شب چرب میکنم ک پوستم نشکته ولی همینم بده

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

مگه چندسالتونه ؟ اگه پوستت چرب باشه چروک نمیشه. اگه خشکه خودت مرطوب نگه دار. ولی اصلا ضدافتاب نزن. س ...

عزیزم من 23سالمه.امامیخوام جلوی چروک شدنشوازالان بگیرم.آخه ضدآفتاب نزنم چی بزنم بجاش وقتی میرم بیرون؟؟

شبا کرم دور چشم سبک میزنم،دم دستم نباشه چرب میکنم،بیرون حتما عینک آفتابی میزنم 

میشه اسمشوبگی

عزیزم من 23سالمه.امامیخوام جلوی چروک شدنشوازالان بگیرم.آخه ضدآفتاب نزنم چی بزنم بجاش وقتی میرم بیرون ...

منظورشون اينه ضدآفتابو دور چشمت نزن 

خدايا بهترين هارو در زندگيم رقم بزن كه هيچ قدرتي بالاتر از تو نيست.