2777
2789

دکتر بهم گفت تخمک گذاریت حول حوشه بیستم دوره اته.تاریخ پریودیم همیشه دقیق بوده. الان ۴ روزه عقب انداختم.اصلا هم خبری نیست از پری.بی بی چک زدم منفی شد.به نظرتون بی بی چک چند روز بعد لقاح مثبت میشه؟

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍

من پرویودام قبل بارداریم بین ۲۸ تا ۳۴ روزه بودن

پریود بار آخر ک باردار شدم از روز ۱۷ پریودم تقریبا یک روز در میون اقدام داشتم ک باردار شدم

دوستت داشتم،، دوستت دارم ،،دوستت خواهم داشت ،،از آن دوستت دارم هاکه کسی نمی داند،،که کسی نمی تواند ،، که کسی بلد نیست عشقم !   
من پرویودام قبل بارداریم بین ۲۸ تا ۳۴ روزه بودن پریود بار آخر ک باردار شدم از روز ۱۷ پریودم تقریبا ...

عزیزم چند روز بعد از تاخیر بی بی چک مثبت شد؟

من از روز ۲۰ به بعد اقدام داشتم یه روز درمیون.قبلش سفر بودم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چند روز بعد از تاخیر بی بی چک مثبت شد؟ من از روز ۲۰ به بعد اقدام داشتم یه روز درمیون.قبلش سفر ...

روز ۳۵ پریودم برای بار اول تست زدم ک مثبت شد

دوستت داشتم،، دوستت دارم ،،دوستت خواهم داشت ،،از آن دوستت دارم هاکه کسی نمی داند،،که کسی نمی تواند ،، که کسی بلد نیست عشقم !   
روز ۳۵ پریودم برای بار اول تست زدم ک مثبت شد

نمیدونم من الان ۴ روز عقب انداختم.آزمایشگاه هم نمیتونم الان برم. مگه برم چندتا بی بی چک بخرم صبح به صبح تست کنم.

منم دوره هام نامنظم بود سیکلام ۴۲ روزه .تخمک گذاریم روز ۲۱ بوده اون ماهی که باردار شدم

عزیزم شما وسط سیکلت بودی. من الان عقب انداختم ولی تستم منفی شد.برای معده ام دارو میخورم که در صورت حاملگی باید قطع بشن.موندم چیکار کنم. آزمایش هم نمیتونم برم.