2777
2789
عنوان

کیا مشکل بارداری داشتن ولی طبیعی باردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 7179 بازدید | 53 پست
من میکرو کردم و جولب نگرفتم تو مطب خیلی ها رو دیدم که با iui هم باردار شدن ان شالله که باردار میشی ...

چه مدته منتظری؟خودت در چه وضعیتی هستی

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
خانمی چندساله اقدامی؟؟ من خودم چهارساله

ما شش ساله عروسی کردیم

از سال دو به بعد میخواستیم ولی نشد

تا اینکه از پارسال جدی افتادیم دنلبالش

نیست بر لوح دام جز الف قامت یار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا روشکر. عزیزم از روش خاصی استفاده کردین

نه عزیزم,من در طول در مان که ۵ سال بود از شهرستانم میومدم تهران ماهی سه بار گاهی,شب برمیگشتم,داروهای هورمونی,تقویتی,وسونو,کلی هزینه 

بعد تازه فهمیدم کیست دارم,عمل کردم,بعد یبارم باردار شدم که سقط شد,سر همون سقط دوبار کورتاژ شدم,دوباره کلی دارو و امپول 

بعد دیگه گفتم خدا اگه بخواد میده,سوردم به خودش و توکل کردم و دنبال درمان نرفتم 

عزیزم شمام میتونی از اینترنت مشکلتو از طریق طب سنتی ببینی درمانش چیه 

حتی توی همین سایت هم سرچ کن کلی تاپیک قدیمی ولی پر لز اطلاعات میاره 

ولی همون استرس بیشترین ضررو داره برا مشکلتون

من میکرو کردم و جولب نگرفتم تو مطب خیلی ها رو دیدم که با iui هم باردار شدن ان شالله که باردار میشی ...

امید به خدا.من تو سن پایین ذخیره تخمدانم کمه و وقت زیادی ندارم.ژنتیکم اینطور بوده راضی ام به رضای خدا هرچی خودش صلاح میدونه همون شه التماس دعا دارم

ان شاءالله به زودی طبیعی باردارمیشی خیلیا رو دیدم که بعد آی وی اف و اینا یهو طبیعی باردارشدن کارخداست آدم می مونه توش

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

سلام.عزیزم. من سر دخترم که ۳ سالشه بارداریم ۲۰ ماه طول کشید و بادرمان باردار شدم. اما الان تو ۵ماه هستم مشکل تخمک هم داشتم جلوگیری طبیعی بود و ناخواسته باردار شدم فقط یه مدت بیخیال باش میدونم سخته اما تمرین کن

ما شش ساله عروسی کردیم

از سال دو به بعد میخواستیم ولی نشد

تا اینکه از پارسال جدی افتادیم دنلبالش

نه خودم مشکلی ندارم فقط اندازه فولیکولم در حالت عادی ۱۴ هستش که با تزریق ۱۳ تا با اندازه ۱۸ تا ۲۰ داشتم

سلام.عزیزم. من سر دخترم که ۳ سالشه بارداریم ۲۰ ماه طول کشید و بادرمان باردار شدم. اما الان تو ۵ماه ه ...

ازکجا متوجه شدین ک اشکال از تخمک بود

مشگلتون چیه عزیزم. البته اگه دوس داری بگو

وضعیت همسرم خیلی خوب نیست البته دتر گفت که هم تعدادش و هم  حرکتش و هم جهشش خوب نیست و باید میکرو بشم

ما شش ساله عروسی کردیم از سال دو به بعد میخواستیم ولی نشد تا اینکه از پارسال جدی افتادیم دنل ...

من تا امسال نمیدونستم فولیکول چیه و سونودوباردادم اما نمیدونستم فولیکول چیه ک بخوام ببینم چنده درحال عادی رشدش مناسبه یا ن.اما این ماه ک دکتر برام دارونوشت و امپول روز ۱۱سونو فولیکولم ۱۷شده بود ک پس فرداش اچ سی جیمو زدم بعدشم گفت دوتا فولیکول داشتی.دوتا فولیکول کمه؟

ما شش ساله عروسی کردیم از سال دو به بعد میخواستیم ولی نشد تا اینکه از پارسال جدی افتادیم دنل ...

خب خدارو شکر تو خوبی من چه قبل دخترم و چه قبل این بارداری تو سونو بدون دارو فولی هام ۵ بود از نظر من فقط تحرک داشتن. و صبح ها از خونه بیرون رفتن دنبال هر کاری خرید.ورزش.کلاس اموزشی.هر چیزی و پیاده روی خیلی تاثیر داره

شما فقط مورفولوژی نرمال همسرت کم بود؟تعداد و تحرک خوب بود؟خودت چی؟مشکلی نداشتی

عزيزم مورفو و تحرك كم بود تعداد خوب بود..خودم مشكلي نداشتم رفتم سونو روز تخمك گذاريمو فهميدم اقدام كردم شدم 

يا امام حسين چه زود جوابمو دادي ..
من تا امسال نمیدونستم فولیکول چیه و سونودوباردادم اما نمیدونستم فولیکول چیه ک بخوام ببینم چنده درحال ...

برای بارداری طبیعی خوبه طی دو هفته کلی تزریق داشتم و این تعداد برای لقاح مصنوعی خوبه

وضعیت همسرم خیلی خوب نیست البته دتر گفت که هم تعدادش و هم  حرکتش و هم جهشش خوب نیست و باید میکر ...

انشاالله خدازوددامنتوسبزمیکنه عزیزم.من این ماه رفتم عکس رنگی انداختم خیلی دلم روشنه که این ماه یاماه آینده نی نی دارمیشم.

عزيزم مورفو و تحرك كم بود تعداد خوب بود..خودم مشكلي نداشتم رفتم سونو روز تخمك گذاريمو فهميدم اقدام ك ...

خداروشکر منم همسرم مورفولوژیش ۵% خودمم بادارو و امپول درست شد،تعداد و تحرکش خوبه مورفولوژیش،کمه بدنیست؟امکان داره بشه؟البته شمامیگی شده دیگه کارخداست امید به خدا