2777
2789

عزیزان من تازگی ها ivf کردم و نشد

راضیم به رضای خدا

کیا مثل ما مشکل داشتن ولی طبیعی باردار شد

لطفا راهنمایی کنید که چکارهایی کردین

ممنونم

نیست بر لوح دام جز الف قامت یار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مدت بی خیال دارو درمان بشو,اصلا یه کلاسی چیزی برنامه ریزی کن,انگار که اصلا قصد بچه دار شدن نداری,یا برات مهم نیست,

چون استرس سمه برای بارداری,چه شما,چه همسرت 

منم بعد از کلی دوا درمون و جراحی و ماهی دو سه بار تهران رفتن برای درمان,درست وقتی همه چیزو کنار گذاشتمو بی خیال شدم,بار دار شدم

عزيزم نگران نباش باردار ميشي به اميد خدا من شوهرم اسپرمش ضعيف بود مورفو يكدرصد تحرك كم الان باردارم ...

خدا رو هزار مرتبه شکر

الهی که به سلامتی فارغ بشی

از چه روشی استفاده کردید

همسر منم اسپرمش ضعیفه

عزيزم نگران نباش باردار ميشي به اميد خدا من شوهرم اسپرمش ضعيف بود مورفو يكدرصد تحرك كم الان باردارم ...

جدي؟دارو خورد؟شوهر من خرداد ماه ازمايش داد،مورفوش چهار درصد بود و تحرك رو ب جلوش صفر،تا الان دارو خورده ميخواد بره ازمايش بده،يعني ميتونم اميدوار باشم؟

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
خدا رو هزار مرتبه شکر الهی که به سلامتی فارغ بشی از چه روشی استفاده کردید همسر منم اسپرمش ضعیفه

مرسي گلم ..عزيزم تو تاپيكم هست كامل توضيح دادم ببين 

يا امام حسين چه زود جوابمو دادي ..

ان شاءالله باردارمیشی به زودی،منم دیروزم آی یو آی کردم واسه اولین بار، همه درمورد آی یو آی آدمو ناامید میکنن درصورتی ک خودم به عینه دیدم خیلیا با آی یو ای هم جواب گرفتن و خیلیا هم با میکرو جواب نگرفتن.پس نتیجه میگیریم همش خواست خداست تا خدا نخواد نمیشه خدا باید اجازه بده تا یه نی نی بیاد تو دلمون

سونوی فولیکولم میری هروقت میخوای اقدام کنی؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
یه مدت بی خیال دارو درمان بشو,اصلا یه کلاسی چیزی برنامه ریزی کن,انگار که اصلا قصد بچه دار شدن نداری, ...

خدا روشکر.

عزیزم از روش خاصی استفاده کردین

شما فقط مورفولوژی نرمال همسرت کم بود؟تعداد و تحرک خوب بود؟خودت چی؟مشکلی نداشتی

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
ان شاءالله باردارمیشی به زودی،منم دیروزم آی یو آی کردم واسه اولین بار، همه درمورد آی یو آی آدمو ناام ...

من میکرو کردم و جولب نگرفتم

تو مطب خیلی ها رو دیدم که با iui هم باردار شدن

ان شالله که باردار میشی عزیزم