2777
2789
ممنون...امروز موعدمه

میتونی بری آزمایش

منم فردای موعدم مدیکور زدم عین واسه تو شد.آمایش دادم مثبت شد

الان یه هفته از موعدم گذشته و هنوزم شوق و ذوق بی بی چک دارم😂 و امروز بازم زدم دوتا خط پررنگ افتاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واای مباارکه عزیزم ایشالا یه حاملگی بی خطرو تجربه کنی و نی نیت زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه

ممنون یه کم دیگه میرم آزمایش میدم دعا کن مثبت باشه.....سری قبلی دکترم گفت تخمدانات شدید تنبله تا اومدم خونه خیلی گریه کردم

خانما من دیروزموعدم بود نشدم امروز بی بی زدم منفی شد😔😔😔

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  
صبر کن بزار یه دو سه روز بگذره بعد بزن..برا بعضیا دیر نشون میده...انشالله هستی

بغض کردم من متوسل شدم ب آقا ابالفضل گفتن بی طاقته حاجت زود میده بی بی رقیه رو واسطه کردم برام دعا کنین حال روحیم خوب نیست😔

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  
ممنون یه کم دیگه میرم آزمایش میدم دعا کن مثبت باشه.....سری قبلی دکترم گفت تخمدانات شدید تنبله تا اوم ...

انشالله که عزیزم هرچی صلاحته همونه و مصلحتتم ارزوت باشه ...چند وقت تو اقدام بودی

بغض کردم من متوسل شدم ب آقا ابالفضل گفتن بی طاقته حاجت زود میده بی بی رقیه رو واسطه کردم برام دعا کن ...

انشالله میشه به خدا منم بریده بودم چون من تو زمان مجردیم با تنبلی تخمدانم درگیر بودم کلا ناامید بودم دست به دامن امام حسین شدم تو محرم انشالله جواب میگیری

انشالله میشه به خدا منم بریده بودم چون من تو زمان مجردیم با تنبلی تخمدانم درگیر بودم کلا ناامید بودم ...

خدا خودش کمکمون کنه ...توروخدا نبری ی صلوات برام بفرستین و ازته دل دعام کنین منم براتون صلوات میفرستم و دعاتون میکنم دعامون در حق هم زودترجواب میده