2777
2789
عنوان

کی تنهاست؟ شوهریش خونه نیست..مثل من دلش گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 93 پست
شوهر منم عسلویه کار میکنه خودمون شیراز،20 روز اونجا 10 روز خونه،هنوز 12 روز مونده بیاد فقط روز ها رو ...

الهی اره عزیزم خیلی سخته درک میکنم.منم میشینن روزارو.میشمارم تموم.نمیشه

کنکور دارم خبر مرگم😢😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بااينكه دوست دارم كنارش باشم ولي اينجا موذبم دلم ميخواد فرار كنم برم خونمون😰😰😰😰😰

واقعا؟

ولی من خونه مادرشوهرمینا راحت بودم

مث خونه خودمون بود برام

کل نامزدیمون یا من اونجا بودم یا همسرم خونه ما 

شوهر منم عسلویه کار میکنه خودمون شیراز،20 روز اونجا 10 روز خونه،هنوز 12 روز مونده بیاد فقط روز ها رو ...

خواهرشوهرمنم يك ماه ديگه عروسيشه شوهراونم عسلويه كارميكنه ولي شيرازخونه گرفتن شرايط كاريش مثل شوهرشماست ١٥ساعت هم بامافاصله دارن كاملاغريبه توشيراز

كاش زمان به عقب برميگشت
بااينكه دوست دارم كنارش باشم ولي اينجا موذبم دلم ميخواد فرار كنم برم خونمون😰😰😰😰😰

خخخخ ماهم داشتیم .خاطرات خوب زیاد پیش میاد بدم همینطور ولی بعضی روزا از یادآوریشون.میخندی

کنکور دارم خبر مرگم😢😢😢😢
خواهرشوهرمنم يك ماه ديگه عروسيشه شوهراونم عسلويه كارميكنه ولي شيرازخونه گرفتن شرايط كاريش مثل شوهرشم ...

آخی عزیزم،شوهر من اونجا خونه پیدا کرد ولی نرفتم.لااقل شیراز اگه تنهاست لااقل آب و هواش خوبه

شوهرم منم میخواد بره اونجا ولی معلوم نیست هنوز

میتونم بپرسم کارش چجوریه حقوقش رو سرماه میدن؟

شوهرم بره اونجا کار پیدا میکنه یعنی؟😥

یه معده گرسنه،یه کیف پول خالی،و یه قلبِ شکسته        باارزش ترین درس ها رو توی زندگی بهت میدن!!!!
آخی عزیزم،شوهر من اونجا خونه پیدا کرد ولی نرفتم.لااقل شیراز اگه تنهاست لااقل آب و هواش خوبه

خودش ميگه دوست دارم عسلويه باشم واي شوهرش ميگه اجاره هاي اونجاخيلي زياده نميتونم درآمدشوهرتون چنده ايناميگن دامادشون ٥ميليون ميگيره

كاش زمان به عقب برميگشت