2777
2789
عنوان

برای دفعِ چشم زخم چیکار میتونم بکنم؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 37 پست

اسپند 

و ان یکاد

چهار قل

صدقه 

حالا در راستای اینا ی چک کن ببین ب جیزی حساسیت نداره ک اونحا هست ولی خونه خودتون نیست مثلا بوی خاصی و....

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانمم اینو گفته بود بهم شما امتحان کردی؟ هر ذکری بگی خوندم براش ولی جواب نداده

اره من اصلش رو دارم رو پوست اهو از جای حرم مادرشوهرم برام گرفته

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
منم چشم میزنن.اما نمیدونم چیکار کنم.مدام مریضم

دختر من خیلی معمولیه، اصلا بچه خاصی نیست که به چشم بیاد ولی مادرشوهرم خیلی بزرگش میکنه، یه چیز معمولی رو طوری ازش حرف میزنه انگار فقط این بچه اینکارو میکنه مثلا چهار دست و پا رفتن چیزیه که همه بچه ها میرن ولی اینو انگار فقط دختر من میتونه بره( مثال زدم، توو همه موارد همینه ) همین به نظرم باعث میشه چشم بخوره 

دعا و سر کتاب وجود نداره من از عالمی پرسیدم ولی چشم زخم صد درصد تا مرگ هم میبره

نمیدونم چطوریه که بعضی‌ها خیلی چشم میخورن بعضی ها با اینکه خیلی همه چی تموم هم هستن چشم نمیخورن اصلا 

این راه حل و به م گفت گفت هشتاد درصد چشم زخم از بین میبره اسپند با پنج تا صلوات چهار قل آیت الکرسی صدقه سوره مزمل بعد از هر آیه به آب فوت کنی و سوره یونس آیه هشتاد دو تا هشتادو هفت به آب فوت کنی آب و چهار گوشه خونه بپاشی وبخوری